• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

drugi forum ali ista ekipa, i ista, stroga i uvek budna moderacija

poyy!

Opusteno, naucio sam da vise ne nasedam da diskutujem sa trolerima, nisu vredni mojih zivaca, vec dam svoje misljenje i lupim ignore i zavrsen posao.

Poyy tebi.

Pozdrav za sve anime i jrpg fanove
63ff906c2105e0cf7dac6a8f763d53eb.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Kai Quiet :D

Klinci u busu mi prišli, mislili da sam onaj lik što izbacuje klipove "Brat moi...".

Da li da se ubijem ili da otvorim Youtube kanal i obogatim se?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Kale gospodar vremena ponekad luta po mom kraju, klinci ga opsedaju, govore mu da im je idol...

Не знам, он се мени не чини као добар чова овако генерално гледајући. Све му се врти око њега, ријетко када је посветио видео некоме другом осим оној препи*ки (одавно нисам погледао нешто), 95% особа које смара су младе, лијепе дјевојке, а и виђао само како је испаљивао људе по улици који су се хтјели сликати са њим. Мислим, капирам ја да је лик случај али мислим да има довољно рационалног да зна шта ради. Пријатељица ми је рекла да га је познавала док је им'о зубе. То је појам, знати Калета са зубима.

Klinci u busu mi prišli, mislili da sam onaj lik što izbacuje klipove "Brat moi...".

Da li da se ubijem ili da otvorim Youtube kanal i obogatim se?

Si reko da si Piroćanac a brat moi iz Niš?

Meni je Kale bio veoma komičan na početku, ali onda je počeo da smara žene po autobusima, zamisli vraćaš se sa posla umoran i neka budala počne da te snima u autobusu, bez tvoje dozvole i da te pita neka retardirana pitanja i neće da prestane da te snima, iako si ga nekoliko puta zamolio ili ga ignorišeš, a ne pomaže, ima klip na yt... Čovek je prso sa mozgom... Mislim nikada on nije bio normalan, ali je sad baš skrajnuo sa puta.

I ja sam budala bio bio, budala ostao, ali najverovatnije za života zaradio 1% onoga što su oni poslednjih godina...

Back
Top Bottom