• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Nije mi jedino jasno, spominje se da je uradio isto kao i drugi teniseri koji su dobili medicinsko izuzece i pusteni u zemlju, valjda oko 25 tenisera. Ako su oni pusteni, koji kurac onda Novak nije?

Čini mi se da je dobio dozvolu od Australien Opena, ali ne i od države Australije.

Nije mi jedino jasno, spominje se da je uradio isto kao i drugi teniseri koji su dobili medicinsko izuzece i pusteni u zemlju, valjda oko 25 tenisera. Ako su oni pusteni, koji kurac onda Novak nije?
Koji kurac njemu pada na pamet da stavlja na kocku prvo mesto i šansu za GS rekord? Mislim ima da izgubi najviše od svih a oslanja se na workaround.

Koji kurac njemu pada na pamet da stavlja na kocku prvo mesto i šansu za GS rekord? Mislim ima da izgubi najviše od svih a oslanja se na workaround.
Pa jbg, to je njegova stvar, ne moze sigurno niko da ga natera da se vakcinise. Takav je. Seti se samo koliko je tvrdoglav bio oko operacije lakta, zamalo sjebao karijeru skroz dok nije shvatio da mu travke i sta vec nece izleciti povredu, vec da mora pod noz.

Ali ovo je nesto totalno drugo, ostali mogu da udju u Australiju, on ne, a sve isto uradio kao oni.

Pa jednostavno uvalili mu ko na US Open-u.
Skoro ceo svet ne zeli da Novak bude najbolji svih vremena, da drzi sve rekorde, a on im ovako glupavim ponasanjem, samo daje prilike da ga spoticu...
Da se lepo vakcinisao, pa da pise istoriju, ovako vreme ide, a on propusta silne prilike...

Last edited:
Danas Dodik sankcije, sutra Srkela.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Novak=olicenje srpskog inacenja.Ne razumem zasto to radi ne moze pobediti ma koliko god on mislio da je jaci od nepravde samo moze sebi da upropasti karijeru koju je krvavo i znojavo postigao.al cim se druzi sa nestorovicem normalno da se nece vakcinisati 😅

Ako su drugi pusteni pod istim okolnostima onda je nepravda.
Ali, ako je on ocekivao da bude izuzetak i neka je vracen.

Sa drugog foruma:

Jutros Novak ne samo da je glavna vijest, nego je uzeo 10 prvih minuta na TV programima. Sad su razgovarali sa top australskim novinarom i on kaze:

*sa svojim tvitom je Novak izazvao nevidjenu buku, socijalni mreze su bile poludile u Australiji
*to je razlog zasto su reagovali
*on smatra da Novak ne bi mogao da igra da su pustili unutra jer bi bio takav odium publike na svaki njegov potez
*rekao je da postoje najmanje dva slucaja gdje su ljudi usli u Australiju po istom osnovu po kojem je usao Novak
*ako Novak bude deportovan i oni ce biti deportovani
*Beretini i Medvedev su mu rekli da smatraju da se Novak trebao vakcinisati (isto je rekao Nadal)
*Beretini je rekao da je ridikulozno sto ga nisu pustili kad je doletio, nisu mu trebali davati vizu
*on smatra da je premijer vidio da je popularno sto su Novaka zaustavili, a kako su blizu izbori, iskoristio je da malo vrsi agitaciju

Lik se ladno pohvalio na tviteru za izuzece 😄 pa je nastao haos haghahah

Ja sam se prevrtao od smeha. Znao sam da ce Srki da priredi vrh zabavu, nije razocarao.
Evo ga delic za one koji nisu uzivo gledali:
"Isusa su razapinjali na krst i svašta mu radili, on je izdržao i još je živ među nama. I Novaka razapinju na isti način, rade mu sve i svašta. Moja pokojna baba Sara Jauković iz naše Crne Gore govorila je 'Sram te bilo od guzice kad obraza nemaš'. E to im ja sada poručujem, zbog onoga što rade Novaku, najboljem sportisti i čoveku na svetu. Opet kažem, on će izdržati. Nas je bilo pre 100 i nešto godina isto kao danas. Bombardovali su nas, uništavali, ugnjetavali i opet nismo dali na sebe. Mi smo ponosan srpski narod čiji je predstavnik naš Novak, naše svetlo na kraju tunela. Neće se on dati, izboriće se", zaključio je otac srpskog tenisera.

Back
Top Bottom