Poceo Quake II Enhanced, nisam bio spreman koliko ovo sabija koliko je dobro, nisam bio spreman uopste, pokrenuo naivno, kao ajde da igram nesto izmedju dve igre, kad ono... oduvalo me... necu ja ovo da igram sad, ne ne, nema sanse... ovaj dragulj cuvam za kraj, kad zavrsim sav moguc krsh pre njega, najsladje se uvek cuva za kraj, bar ja tako radim.
Ovo ne samo da mi je prizvalo uspomene na prvi put kad sam igrao Quake II, ovo je 10x bolje od Quake II, ovo nije samo eee ovako sam se osecao kad sam prvi put igrao Quake II pre 26 godina ('ebote bog otac), ovo se oseca ko nesto novo i drugacije, doosta poboljsano... ultra brzo i glatko, vise od originala, kako klizi, nezahtevno, pici mi u 144 fps, naravno i monitor od 144 hz dosta doprinosi osecaju, ali frapantno je koliko je ovde sve poboljsano i koliko znaju sta rade i koliko vole ovo da rade i koliko vole ovaj posao, to se oseca na svakom koraku... ima nade za gaming, u skorije vreme me nista nije ovoliko odusevilo, ide mi voda na usta kad pomislim sta sve mogu da urade sa nekim starim naslovima, steta sto nema vise ovakvih timova.
Ja se secam dok sam bio klinac, pa bolela me je glava dok sam igrao Quake II od silnog vrtenja i brzine, ovde nista, mogu da divljam kolko hocu, nista ne osecam, mozda je tu najvise doprineo i 144hz monitor, ali siguran sam da i igra ima neke efekte koji doprinose stabilnosti slike i osecaju.
Da ne duzim previse, pa da posle ostanem bez reci za review, mogu samo jos reci da je AR, bas overpowered, nema recoil, puca daleko i brzo, prakticno cheat code, ali je mnogo dobar osecaj koristi ga i ne mogu da prestanem... tako da ne mogu da zamerim...