• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Quake serijal (1996-2005)

Pomenuli su u DF videu da su završili nedovršene delove mapa koje su našli u kodu, nisu spontano proširivali koliko sam shvatio.
Da, da, milina.

ok, jasno mi je zašto bi značilo na switchu, ali ne bih se složio da je dvojka sporija od keca :D
Meni uvek bila. A kec mi je sporiji od Doom-a. Verovatno je moj trip, al tako je.

ne mogu da se odlučim između dooma i keca, ali q3 je najbrži, pa q2, pa ovo ostalo :D

Poceo Quake II Enhanced, nisam bio spreman koliko ovo sabija koliko je dobro, nisam bio spreman uopste, pokrenuo naivno, kao ajde da igram nesto izmedju dve igre, kad ono... oduvalo me... necu ja ovo da igram sad, ne ne, nema sanse... ovaj dragulj cuvam za kraj, kad zavrsim sav moguc krsh pre njega, najsladje se uvek cuva za kraj, bar ja tako radim.

Ovo ne samo da mi je prizvalo uspomene na prvi put kad sam igrao Quake II, ovo je 10x bolje od Quake II, ovo nije samo eee ovako sam se osecao kad sam prvi put igrao Quake II pre 26 godina ('ebote bog otac), ovo se oseca ko nesto novo i drugacije, doosta poboljsano... ultra brzo i glatko, vise od originala, kako klizi, nezahtevno, pici mi u 144 fps, naravno i monitor od 144 hz dosta doprinosi osecaju, ali frapantno je koliko je ovde sve poboljsano i koliko znaju sta rade i koliko vole ovo da rade i koliko vole ovaj posao, to se oseca na svakom koraku... ima nade za gaming, u skorije vreme me nista nije ovoliko odusevilo, ide mi voda na usta kad pomislim sta sve mogu da urade sa nekim starim naslovima, steta sto nema vise ovakvih timova.

Ja se secam dok sam bio klinac, pa bolela me je glava dok sam igrao Quake II od silnog vrtenja i brzine, ovde nista, mogu da divljam kolko hocu, nista ne osecam, mozda je tu najvise doprineo i 144hz monitor, ali siguran sam da i igra ima neke efekte koji doprinose stabilnosti slike i osecaju.

Da ne duzim previse, pa da posle ostanem bez reci za review, mogu samo jos reci da je AR, bas overpowered, nema recoil, puca daleko i brzo, prakticno cheat code, ali je mnogo dobar osecaj koristi ga i ne mogu da prestanem... tako da ne mogu da zamerim...

Poceo Quake II Enhanced, nisam bio spreman koliko ovo sabija koliko je dobro, nisam bio spreman uopste, pokrenuo naivno, kao ajde da igram nesto izmedju dve igre, kad ono... oduvalo me... necu ja ovo da igram sad, ne ne, nema sanse... ovaj dragulj cuvam za kraj, kad zavrsim sav moguc krsh pre njega, najsladje se uvek cuva za kraj, bar ja tako radim.

Ovo ne samo da mi je prizvalo uspomene na prvi put kad sam igrao Quake II, ovo je 10x bolje od Quake II, ovo nije samo eee ovako sam se osecao kad sam prvi put igrao Quake II pre 26 godina ('ebote bog otac), ovo se oseca ko nesto novo i drugacije, doosta poboljsano... ultra brzo i glatko, vise od originala, kako klizi, nezahtevno, pici mi u 144 fps, naravno i monitor od 144 hz dosta doprinosi osecaju, ali frapantno je koliko je ovde sve poboljsano i koliko znaju sta rade i koliko vole ovo da rade i koliko vole ovaj posao, to se oseca na svakom koraku... ima nade za gaming, u skorije vreme me nista nije ovoliko odusevilo, ide mi voda na usta kad pomislim sta sve mogu da urade sa nekim starim naslovima, steta sto nema vise ovakvih timova.

Ja se secam dok sam bio klinac, pa bolela me je glava dok sam igrao Quake II od silnog vrtenja i brzine, ovde nista, mogu da divljam kolko hocu, nista ne osecam, mozda je tu najvise doprineo i 144hz monitor, ali siguran sam da i igra ima neke efekte koji doprinose stabilnosti slike i osecaju.

Da ne duzim previse, pa da posle ostanem bez reci za review, mogu samo jos reci da je AR, bas overpowered, nema recoil, puca daleko i brzo, prakticno cheat code, ali je mnogo dobar osecaj koristi ga i ne mogu da prestanem... tako da ne mogu da zamerim...
High refresh rate dosta pomaze. I ja ga najvise igram na ROG Ally u 120Hz. Odlican port.

Inace sad primetih, zanimljiva stvar mi se desila sa ovom igrom, kad uhvatim screenshot sa alt f1 (nvidia), napravi ih u folder Forza Horizon 5 :unsure:

Seo sam ovih dana da odradim godishnje prelazhenje Quake, iako sam vetj jednom preshao ove godine. Ponovo sam se kvalitetno zabavio uz igru, prelazio sam epizodu na dan, ali sam tretjeg dana odluchio da predjem 3. i 4.

Nije mi bilo dovoljno, pa sada igram Scourge of Armagon. Kapiram da tju ga zavrshiti danas, a onda se nadam da tju iskulirati malo sa Quakeom.

20231214115317_1.jpg
20231214124355_1.jpg
20231214165419_1.jpg

Shto se Armagon tiche, ima jedan nivo s delom koji me uvek iritirao. Ovo:
20231215120734_1.jpg
Ovaj put sam uspeo iz drugog pokushaja da prodjem a da se ne osakatim maksimalno.

Zasto se ne prica vise o Quake 2 ovde :D ??? Zavrsio sam igru na medium i osecaj je da je ova igra laksa od Quake 1. Narocito poslednji boss. toliko sam naskupio power upova tokom svih misija i na kraju sam sve zivo aktivirao i pomeo ga za 10ak sekundi. A onda sam se lose osecao jer sam imao utisak da sam varao pa sam ga na suvo presao, onako kako treba. A sad da se bacim na dodatne kampanje. Nije mi igra na nivou prvog dela, ali su jako blizu

iiiiiii hladan tus od strane ekspanzije nakon odlicne kampanje.

call of the machine mi jednostavno nije to to. bas odaje utisak kolekcije fan made custom mapa koju su sada samo zvanicno utrpali da bude deo igre. prica nepostojeca, objectives su samo nabacani od dugmeta do diska i od diska do narednog dugmeta/tastature. nisam siguran da cu da nastavljam, jer bas nemam ni u pola utisak dobre igre kakav sam do juce imao sa osnovnom quake 2 kampanjom :(

Back
Top Bottom