- Reaction score
- 10,886
Mislim da su se palili na Enter.Onda to znaci da nikad u zivotu nisam upalio ni jedan ajtem back in the day XD
Mislim da su se palili na Enter.Onda to znaci da nikad u zivotu nisam upalio ni jedan ajtem back in the day XD
Sta je onda Quake II RTX, na to mislim...Raytracing je dodat preko moda u Quake I EE.
Sta je onda Quake II RTX, na to mislim...
Cemu ovaj remaster, ako vec postoji Quake II i to sa RTX-om...
Mogli su da ubace onda RTX i u ovaj remaster...
I ne podržava npr gamepad kontrole.Quake II RTX je path tracing projekat koji je finansirala nvidia kao showcase.
Ma to je obican tech demo nista vise pravljen za reveal serije 2xxx.I ne podržava npr gamepad kontrole.
Nije cela igraZnaci to je samo demo, nije cela igra?![]()
Znaci to je samo demo, nije cela igra?![]()
Još da nisu sjebali machine gun bilo bi top. I da može always run da se ugasi ja SwitchuJbt kakav remaster, ne znam da li je moglo bolje nešto.
NightDive uvek isporuci bas se vidi da ljudi vole svoj posao. Posle System Shock remake-a i ostalih remastera/enhanced editiona mislim da su ona jedina kompanija kojoj bi dao da radi full remake prvog Deus Ex-a.Jbt kakav remaster, ne znam da li je moglo bolje nešto.
Dvojka je uvek bila sporija od keca, i kontrole na Switchu su jako twitchy. Na Decku je taman kada isključim autorun, i namapiram ga na na R4.zašto bi šetao u kvejku?![]()
ok, jasno mi je zašto bi značilo na switchu, ali ne bih se složio da je dvojka sporija od kecaDvojka je uvek bila sporija od keca, i kontrole na Switchu su jako twitchy. Na Decku je taman kada isključim autorun, i namapiram ga na na R4.
Na Switchu su u suštini analogne kontrole, čini mi se da hoda sporije kada je palica dopola povučena, ali je kriva jako osetljiva tako da je u praksi skoro uvek 100% speed. Barem je na joyconima tako, kontam da je na nečemu udobnijem verovatno mnogo bolje. No, nije smak sveta, da se navići. Al machine gun bez recoila je baš OP, šteta što ne može da se vrati staro ponašanje.