Ukljuci kompas u opcijama dodat je ovom izdanju.Kako se otvara mapa u ovoj igri? XD tumaram tamo, vamo,pojma nemam gde idem i sta radim![]()
Ukljuci kompas u opcijama dodat je ovom izdanju.Kako se otvara mapa u ovoj igri? XD tumaram tamo, vamo,pojma nemam gde idem i sta radim![]()
Q2 nema mapuKako se otvara mapa u ovoj igri? XD tumaram tamo, vamo,pojma nemam gde idem i sta radim![]()
Uzmes papir i krenes da crtas.Kako se otvara mapa u ovoj igri? XD tumaram tamo, vamo,pojma nemam gde idem i sta radim![]()
Ukljuci kompas u opcijama dodat je ovom izdanju.
Uzmes papir i krenes da crtas.
![]()
To nije kompas zaboga!Uzmes papir i krenes da crtas.
![]()
![]()
Nemam nija pojma kako radi, ali na snimku gore se vide quest markeriNe znam ni kako izgleda nisam ni palio kompas samo sam procitao u patch notes-u da je dodat kompas/pointer neki za lakse snalazenje.
Probaj obavezno da ugasis texture smoothness meni nekako izgleda lepse kad je off.Utisci - intro su rerenderovali, tome se nisam nadao - nice. Modeli oružja konaÄno ne koriste interpolaciju animacija - nice. Na Switchu za razliku od Decka ne može da se ugasi always run. Nije ovo Q1 da trÄim okolo ko muva bez glave. Deck it is. Nove senke i particle efekti su malo dekoncentriÅ”uÄi, moraÄu se pozabaviti probiranjem i gaÅ”enjem modernih efekata. Ali overall sam zadovoljan ako niÅ”ta drugo barem igra konaÄno ima zvaniÄne gamepad kontrole.
deck i dock uredno 'izbacuju' 1080p75 ali u samoj igri je 720p75 maksimum, dignem fps na 120 zbog nižeg input lag-a.Si probao da u deck-u dignes externi rez, i onda u Q2 preko konzolnih komandi da povecas rez?
ide na sistemskom nivou (u idealnom sluÄaju).sama igra prepoznaje da je u docked modu ili je to na sistemskom nivou?
Ajtemi su se definitivno ruÄno aktivirali u originalu. Zadnjeg bosa kao klinac sam preÅ”ao tako Å”to sam 3x zaredom aktivirao besmrtnostPort je savrsen. Tolko sam igrao igru da sada kad sam je upalio setio sam se svakog ugla mape. Srecom MP savrseno funkcionise, lobby su uvek puni za razliku od Q1 a i drugih boomer shooter-a. Meni mozda najbolji deo ovog paketa je ID Vault. Slike, modeli, E3 1995 playable demo, dokumenti tokom pravljenja igra, nema sta nisu ubacili. Nego el ovo sa ajtemima novo, jer ne secam se da sam pre mogao da pokupim nesto pa tek kasnije aktiviram. Obicno predjes preko necega i automatski se aktivira Quad Damage itd. To jedino mislim da su trebali da ostave kako je bilo jer razlog zasto QD i ostala pomagala stoje tu je jer te u drugoj sobi cekao pakao. Namenski su razbacali ajteme.
Pored toga svaki expansion ikada plus skroz novi za koji kazu da je bas dobar (nisam jos probao). Meni barem ovo mnogo bolje lezhi nego Q1 jer sam sa Q2 i krenuo pa tek kasnije overio Q1.
Onda to znaci da nikad u zivotu nisam upalio ni jedan ajtem back in the day XDAjtemi su se definitivno ruÄno aktivirali u originalu. Zadnjeg bosa kao klinac sam preÅ”ao tako Å”to sam 3x zaredom aktivirao besmrtnost
U krajnjoj liniji ako ne verujeÅ” pokreni original preko steama, i dalje je dostupan.
njetJel ova igra podrzava Ray Tracing?