Moze za vikend@Undenis kad tjemo horde mode? :3
Za mene je to Doom. Uvek mogu da ga krenem i obrnem makar prvu epizodu na brzinu. Mogao bi početi da speedrunujemKao i proshle godine u ovo vreme, preshao sam Quake na Nightmare :3
Ovaj put nisam igrao ekspanzije, dovoljna mi je bila prva igra.
View attachment 6273
Iako sam bolestan, uzhivao sam u igri. Jedna od retkih pucachina kojoj uvek mogu da se vratim i s uzhivanjem predjem. Kao i uvek Spawn-ovi su najvetji smarachi, ali ovaj put me nisu mnogo iritirali. Chak ni Vore-ovi nisu bili problematichni (u ekspanzijama su pakao zbog broja).
Isto i Doom 2 dok ne popustim bez municije i helta na ultra violenceZa mene je to Doom. Uvek mogu da ga krenem i obrnem makar prvu epizodu na brzinu.
Interesantno mi i treba, original sam prešao 100 puta. Smetalo bi mi da je ovo zvanični remaster bez mogućnosti vraćanja na originalno osvetljenje. Ovako je kul.ovo je kao za quake 2, izgleda interesantno ali komplet kvari original atmosferu.
Pa imas i classic osvetljenje, samo ovaj renderovano od strane RT efekata.ovo je kao za quake 2, izgleda interesantno ali komplet kvari original atmosferu.