• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Quake serijal (1996-2005)

na losu foru, nisam igrao quake nego counter, mic po mic iza zidica...godinama
plus skriptovan AI je prilicno lak za "exploit"
jedini problem (pored onih idiota sto skacu) je municija, tako da sam morao doci sa istom iz prethdonih nivoa fun fun

also mislio sam na Dimensions Of Machine, taj mi je najbolji:)

Igrali smo skoro u multiplayer Horde mode @s_hyperion, @fluffy i ja. Bilo je odlichno! Uspeli smo pretji sve mape na hard (da, sramota) bez da se preterano muchimo. Na zhalost, problemi sa pingom koje smo imali Undenis i ja su tu, ali sada nisu toliko primetni u zavisnosti od ko hostuje. Mada, deluje mi kao da nema pravila, radilo je okej na mom netu koji je najloshiji od sve trojice, a kod Fluffyja nije radilo najbolje. Deathmatch je i dalje teshka bofla, nema servera gde nam je ping ispod 130-150.

Shto se tiche Horde moda, zabavan je. Mape se u glavnom zavrshe za desetak minuta, pa ne stigne da smori. Ume biti napeto i deshavalo nam se da ne uspemo pretji neke mape iz prvog pokushaja, ali kasnije je ishlo lakshe kada smo skapirali shta je potrebno raditi.
Pokushali smo i CTF sa botovima, ali nije to to, imho. Fluffy je imao golemih problema sa keybinds, a ja krivim Bethesdu.

Upravo je pusteno u prodaju reizdanje Quake II [$10] igre za PC, PlayStation, Xbox i Switch.

Malo utegnuta grafika, puna podrska za gamepadove, kampanja+dve stare ekspanzije, potpuno nova ekspanzija od Machine Games-a, i free Quake 64. Tu je i crossplay MP kao i lokal coop [sve platforme 4 igraca, osim sto Xbox Series konzole mogu 8].

edit-
208e7bf4-c469-47e3-93oti40.png

Last edited:
Za vlasnike OG igre na Steamu/GoGu je free upgrade/patch kao i prosli put sa Quake-om I.
Nadam se da ce ova expanzija od Machine Headsa biti dobra posto su totalno promasili gradivo prosli put sa Quake I expanzijom.

N64 verzija izgleda super koristi isti texture filtering kao na N64 onomad. Bas se vidi kao i prosle godine da je neko (Nightdive) ko voli radio na projektu, npr ja sam preferirao da iskljucim u konzoli texture smoothing a sada je to ubaceno lepo u video settings. Thumbs up stvarno.

Za vlasnike OG igre na Steamu/GoGu je free upgrade/patch kao i prosli put sa Quake-om I.
Nadam se da ce ova expanzija od Machine Headsa biti dobra posto su totalno promasili gradivo prosli put sa Quake I expanzijom.

N64 verzija izgleda super koristi isti texture filtering kao na N64 onomad. Bas se vidi kao i prosle godine da je neko (Nightdive) ko voli radio na projektu, npr ja sam preferirao da iskljucim u konzoli texture smoothing a sada je to ubaceno lepo u video settings. Thumbs up stvarno.
Šta je falilo q1 ekspanziji (pitam, nisam igrao)? Šteta što nisu ubacili i ps1 verziju, slična je al ipak različita. U svakom slučaju ekstra, nisam q2 prešao od '99.

Šta je falilo q1 ekspanziji (pitam, nisam igrao)? Šteta što nisu ubacili i ps1 verziju, slična je al ipak različita. U svakom slučaju ekstra, nisam q2 prešao od '99.
U poslednjoj ekspanziji je ochigledno da su se shepurili jer sada imamo mashine na kojima mogu da rade takvi ogromni nivoi. Mene je najvishe iritiralo bash to shto su golemi i sa previshe neprijatelja. Lepo izgledaju nivoi, poprilichno impresivno, ali mi deluju kao da su iz neke druge igre, a ne Quake.

Ja sam tek u remasteru upoznao quake, tako da su meni i te ekspanzije bile super, iako jeste, primećuje se dev šepurenje 😃

Za rimejk dvojke ne čekam nikakve utiske, kupujem i igram 🥰

Uzasan lvl dizajn totalno promasen Quake vajb kao da je neka druga igra u pitanju, pricam o drugoj expanziji ona prva je odlicna posto su nju radili momci koji su pravili Arcane Dimensions mod (ko nije igra obavezno da igra najbolji mod za Quake I ikada).

probao sam sinoć malo, definitivno je malo promenjeno napucavanje, ciljanje mišem u pokretu je sada nekako prijatnije.

Back
Top Bottom