• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Quake serijal (1996-2005)

Kao i proshle godine u ovo vreme, preshao sam Quake na Nightmare :3
Ovaj put nisam igrao ekspanzije, dovoljna mi je bila prva igra.

20220923212912_1.jpg

Iako sam bolestan, uzhivao sam u igri. Jedna od retkih pucachina kojoj uvek mogu da se vratim i s uzhivanjem predjem. Kao i uvek Spawn-ovi su najvetji smarachi, ali ovaj put me nisu mnogo iritirali. Chak ni Vore-ovi nisu bili problematichni (u ekspanzijama su pakao zbog broja).

Kao i proshle godine u ovo vreme, preshao sam Quake na Nightmare :3
Ovaj put nisam igrao ekspanzije, dovoljna mi je bila prva igra.

View attachment 6273

Iako sam bolestan, uzhivao sam u igri. Jedna od retkih pucachina kojoj uvek mogu da se vratim i s uzhivanjem predjem. Kao i uvek Spawn-ovi su najvetji smarachi, ali ovaj put me nisu mnogo iritirali. Chak ni Vore-ovi nisu bili problematichni (u ekspanzijama su pakao zbog broja).
Za mene je to Doom. Uvek mogu da ga krenem i obrnem makar prvu epizodu na brzinu. Mogao bi početi da speedrunujem 😄 Quake sam igrao tek posle Q2 pa mi nije toliko ostao urezan u mali mozak.

ovo je kao za quake 2, izgleda interesantno ali komplet kvari original atmosferu.

ovo je kao za quake 2, izgleda interesantno ali komplet kvari original atmosferu.
Interesantno mi i treba, original sam prešao 100 puta. Smetalo bi mi da je ovo zvanični remaster bez mogućnosti vraćanja na originalno osvetljenje. Ovako je kul.

Probao sam veceras ovaj full path traced RT mod za Quake 1 jako fino izgleda.

Mod se moze preuzeti odavde :

Untitled1.jpg
qrt1.jpg
qrt2.jpg

uuu jako lepo izgleda
Izgleda dosta bolje nego path traced Quake 2, lik koji je pravio ovo trudio se da sacuva koliko toliko staru atmosferu sa mrakom itd, dok npr. Quake 2 u dobrom delu igre uopste ne lici na sebe koliko je promenjen lightning.

Edit. Takodje i CRT filter radi bez problema

qrt3 crt.jpg
q1rt crt.jpg
q1rt crt 222211111111111111.jpg

1684016717900.png

quake 1 avantura na konzoli sa (drift) gamepadom i bonus feature ako stisnes save mozda crashuje i usput corruptuje sve save games
ps4 verziju nisam ni snimao nego odigram main game il expansion iz 1 sedenja cba
igrao sam online na ps5...los ping, premalo ljudi, ladno je shit lol

posto sam bio dobar decko dali mi da klikcem i na kompu<3

1684017616484.png

Fortnite gresi okajani? ;)

ja nikad nisam ni igrao single player Quake 1
Dimensions Of Past mi je najbolji, ima Dark Souls vibe ponekad (tj Miyazaki ukro!;)), hub sa runama i portalima mi se mnogo vizuelno svidja
radi mi ok na kompu ali nesto nije idealno sa misem, okrivio bih mouse acel al kolko vidim nema ga...neam pojma nebitno smetalo mi je samo u pocetku

ako se uzelite nekog deathmatcha, tu sam na steamu
a mogli bi lagano

Last edited:
Na koju foru si na konzoli radio E4M6 na nightmare da ne primish damage? Ja sam na PC neku foricu shto je Undenis podelio, nisam prelazio ceo nivo.

Back
Top Bottom