• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Podcasts tema

Dobar je intervju. Super je videti čoveka posle toliko vremena. Bas mi je probudio nostalgiju zestoko, kad se samo setim cekas celu nedelju petak, onda snimanje na kasetu da mozes posle da slusas muziku, uh. Sama emisije (VJ Tehno) je bila dosta specificna zbog reportaza sa zurki, bukvalno mi je to bio prozor u svet, em zivis u selendri gde 99.99% ljudi slusa samo najgori turbofolk, em si klinac, em zivis daleko od gradova gde se sve to desava pa i da nisi klinac tesko da bi putovao na sve te eventove.

A Dusan nisam imao pojma sta radi i gde je nestao covek, ono s vremena na vreme ga pomene neko u kontekstu emisije, al to je sve. Nisam imao pojma da je covek programator, a i cela ta prica o veri mi je zanimljiva narocito za nekog ko je bio toliko aktivan u tom svetu zurki, droge i bluda :D

edit: sto se tice Galeba ja sam imao jako misljenje o njemu formirano na osnovu ranijeg kontakta sa njim (TV, Vice). Sad mi je misljenje malo blaze, donekle mi je ovaj podcast pomogao da ga razumem kao coveka. Lik je odrastao 90tih u Srbiji, polu crnac, verovatno za vecinu koji ga ne znaju cigalj, imao je jako potrebu da bude kul da se izdvoji. Mislim vidi se to i sad iz njegove price, al je generalno ok lik. Najveci problem sto jos uvek ne zna da pusti sagovornika da vise prica.

Last edited:
Sve je tačno što si opisao u vezi Galeba. Nije on loš tip, on se u suštini vraški trudi kroz sve te razgovore da pokrije šarenolike teme i da još bude najbolji ortak sa svim tim ljudima sa kojim zbori i to je ono što ga pomalo koči. Ali evidentno je da neće svako da mu odreaguje isto, npr. Prti Bee Gee vodili intervju i lepo dali do znanja šta i kako ide.

Kaličanin strava tip, bukvalno bih mogao još tri sata da ga slušam i stvarno ova ideja da se napravi muzej za elektronsku muziku kod nas i da ima tako jak koncept da bude i film, pa projekcije iz delova, razne slike i eksponati, to je nešto što bi moglo da uzdrma kulturnu učmalost ovoga grada. Barem da se vadimo na nešto po čemu smo u ostatku sveta poznati, a to je klabing. :cool:

i da još bude najbolji ortak sa svim tim ljudima sa kojim zbori
meni se ovo svidja na primer. stvara ortacku atmosferu i onda izvlaci to prirodno iz ljudi. kao neko ko cesto gleda televizijske emisije jako je osvezavajuce cuti neke od njih kako pricaju normalnim, ortackim a ne izvestacenim tonom

Kada vec spominjete Galeba ovo mi je bila jedna od njegovih boljih epizoda.Nisam bio bas fan tih zezacija sa Stojanom ali bio je to def. fenomen ovde ranih 2000. plus sto je pozadina price zanimljiva.

Spominjao sam Cum Town u prethodnim postovima. Ne znam, evo meni presmešno kada se sprdaju međusobno pa dođu do teme kako je teško biti debeo, i onda jedan drugog napušavaju i sprdaju. :LOL:

podcast u kome 66% članova ima govornu manu i ivan elvis ivanović za siromašne.

Jbga meni je bila zanimljiva prica ne gledam bas kako ko izgleda ili zvuci pogotovo kad je neka hw prica u pitanju.

slažem se za izgled. ali podcast mora da ima neku audio estetiku, ne mogu ovakve likove da slušam duže od 10min :D
da bar imaju zanimljiviju i dinamičnu spiku, pa da ih je zabavno slušati. ovako, linus je šef.

Back
Top Bottom