• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Podcasts tema

Prava osoba je u pitanju. Mislim da sam skoro i otkrio gledajući Nidža show (Joca & Nidža show sa MC Klinike) u kojem je neko od članova benda Gazorpazorp rekao da mu valjda taj tip dođe nekakav rod. :D

Prava osoba je u pitanju. Mislim da sam skoro i otkrio gledajući Nidža show (Joca & Nidža show sa MC Klinike) u kojem je neko od članova benda Gazorpazorp rekao da mu valjda taj tip dođe nekakav rod. :D
Koje selo. Par puta sam imao slične situacije sa Britancima. Dosta sam slušao Lovvers (a i starije bendove članova tipa The Murder of Rosa Luxemburg), i kaže mi poznanica (Srpkinja) kako je bila u vezi sa basistom :D. Ili kada sam igrao Warhammer Online, dosta vremena sam provodio sa likom za kog se ispostavilo da je pevač još jednog dragog benda What Price, Wonderland?. Bukvalno smo dane proveli zajedno u igri, i slučajno se jednom dotakli muzike. A šteta, lik je opasan rager :D.

Online prisustvo je učinilo sve malim i dostupnim. Ovde u Beogradu sam recimo upoznao par naših devojaka što su išli na metal koncerte pa posle završile u vezi sa članovima bendova poput SiKth, Therion i The Ocean. Sve zavisi kakve ti se karte podaju i kakav te put nanese na lepšu polovinu. :D

600 epizoda, stvarno nije mali podvig. Obožavam ekipu iz Mega64 kanala, toliko dugo su prisutni putem youtube i stvarno ne može niko da im priđe parodijama na temu raznih video igara koje su izlazile. I zapravo je posve smešan podcast. Par poslednjih videa su bili inspirisani Evangelionom, šta da vam kažem jedino da pogledate i da vidite kako sa malo budžeta možeš da postigneš mnogo. :D

Drago mi je da ti se dopada :) Fantasticni su ludi Britanci. Samo nastavi i javi tako sa vremena na vreme gde si stigao i sta mislis o podcastu. Ja cekam poslednjih 5 epizoda :D
Kako kida ovaj horor podcast, nisam znao da ovako moze to da se odradi, ja sam visuals guy ne volim kada fali ta komponenta, al ovo je super !!

da se nadovezem, 15 epizoda in, mnogo mi je dobar format od 15-25min po epizodi, sasvim dovoljno da se cuje mnogo uvrnuta prica a da ne traje 1h+. kasnije sam video da u buducim epizodama povezuju i objasnjavaju neke misterije kroz logiku magnus univerzuma, svaka im cast za sve

Drago mi je da vam se svidja. Cekam poslednje 4 epizode , nemam pojma kako ce da se zavrsi i bas sam hajpovan za kraj. Slusham MAG od 2017te , mislim da sam stigao na pocetak druge sezone . It's been a wild ride.

Ako vam se svidja taj trip audio misterije overite i Tanis koji sam pomenuo (please be excited :D)

Dao šansu Red Scare i bogami, ne znam što ste spominjali da su nesnosne ovde, kada su pustili Žižeka da rafaljuje sve u 16.

Ako vam se svidja taj trip audio misterije overite i Tanis koji sam pomenuo (please be excited :D)

Cool cool , definitivno cim se zavrsi Magnus za 2-3 nedelje probacu ovo :)

Dao šansu Red Scare i bogami, ne znam što ste spominjali da su nesnosne ovde, kada su pustili Žižeka da rafaljuje sve u 16.

meni nisu, samo sam naglasio da mnogima jesu, a glavna publika su im zene i gejevi tako da nisam bio siguran kako ce proci ovde :)
ako su ti kul kako intervjuisu, overi i epizode sa Steve Bannonom i Adamom Curtisom

Je l' slusate Defining Duke, novi Xbox podcast? Ja ne posedujem nijedan aktuelan Xbox ali svejedno pratim jer imaju dosta general gaming tema, a plus jedan od co-hostova ima predugacak jezik, milina ga slusati. :D

acg karak mi je jako iritantan pa nesto i nisam za slusanje njega ovde, ali zato fightin cowboy mi je odlican. mozda i poslusam ovo zbog njega

acg karak mi je jako iritantan pa nesto i nisam za slusanje njega ovde, ali zato fightin cowboy mi je odlican. mozda i poslusam ovo zbog njega
Upravo na Karaka i mislim, cim otvori usta ja se upisam od smeha. Slazem se za Fighting Cowboya, a on ce se verovatno vracati za buduce epizode pogotovo one koje budu Souls-centricne.

Karak mi je bio interesantan sa tim svojim humorom u pocetku, ali posle mnogo slusanja kada cujem taj njegov shtick: "mehanika igre je kao kada putujete od njujorka do los andjelesa i na pola puta vam pukne guma a vi svratite u lokalnu mehanicarsku radnju pa cekate pola dana da vam pijani majstor zameni gumu i naplati $300..." samo prevrnem ocima

Evo prilike da dobijete istorijat techno scene kod nas. Kaličanin je predivan sagovornik, dosta informacija sam saznao koje su me zanimale, a koje sam mogao samo u mrvicama da naslutim po emisijama Technokratie koje se mogu naći po youtube. Galeb po običaju ume da prekine sagovornika sa sopstvenim referencama, ali bože moj, naući će valjda da mora da ih pušta da pričaju pogotvo kada imaju dobre vinjetice.

Back
Top Bottom