Koje selo. Par puta sam imao slične situacije sa Britancima. Dosta sam slušao Lovvers (a i starije bendove članova tipa The Murder of Rosa Luxemburg), i kaže mi poznanica (Srpkinja) kako je bila u vezi sa basistomPrava osoba je u pitanju. Mislim da sam skoro i otkrio gledajući Nidža show (Joca & Nidža show sa MC Klinike) u kojem je neko od članova benda Gazorpazorp rekao da mu valjda taj tip dođe nekakav rod.![]()
Kako kida ovaj horor podcast, nisam znao da ovako moze to da se odradi, ja sam visuals guy ne volim kada fali ta komponenta, al ovo je super !!Drago mi je da ti se dopadaFantasticni su ludi Britanci. Samo nastavi i javi tako sa vremena na vreme gde si stigao i sta mislis o podcastu. Ja cekam poslednjih 5 epizoda
![]()
Ako vam se svidja taj trip audio misterije overite i Tanis koji sam pomenuo (please be excited)
![]()
TANIS
TANIS Tanis, from the heat and fire, from the sand and spire, her light to bed, her darkness fled, across the sea, eternal she... "compelling and wildly addictive" - The Guardian -Listen in Apple Podcasts - Listen in Google Podcasts - Listen on Spotifytanispodcast.com
Dao šansu Red Scare i bogami, ne znam što ste spominjali da su nesnosne ovde, kada su pustili Žižeka da rafaljuje sve u 16.
Upravo na Karaka i mislim, cim otvori usta ja se upisam od smeha. Slazem se za Fighting Cowboya, a on ce se verovatno vracati za buduce epizode pogotovo one koje budu Souls-centricne.acg karak mi je jako iritantan pa nesto i nisam za slusanje njega ovde, ali zato fightin cowboy mi je odlican. mozda i poslusam ovo zbog njega