Ako imas Wandove isprobaj Batman VR, jako je kratko ali bas dize hype sa dobrim okruzenjem i atmosferom.GT Sport ima mali VR mod za solo time attack i 1v1 protiv neverovatno laganog AI protivnika. Ako imas volan sa force feedback-om, bas je zanimljivo voziti.
Od drugih PS4 voznji koje imaju full VR experience imas Drive Club VR i Dirt VR. I naravno Wipeout VR [gde su dodali nove kokpite].
Ja sam koristio oculus prvi valjda, quest, psvr malo nesto, vive 1 i vive 2. I utisak je sto vise para, to boljeTo mi je nekako dealbreaker. A kakva je podrska PSVR za PC, pretpostavaljam da je tu bolja situacija za racing igre. Samo koji VR uzeti za PC?
Vive 2 je najbolji, ali po meni mislim da tu ima jos mnogo mesta za napredak, bar za moj ukus i prohteve sto se kvaliteta slike tice.Sklepana preko nezgrapnog homebrew-a. Samo za hrabre (i ocajne).To mi je nekako dealbreaker. A kakva je podrska PSVR za PC, pretpostavaljam da je tu bolja situacija za racing igre. Samo koji VR uzeti za PC?
Za nekog ko je totalni nub sto se tice VRa (samo demonstrativno probao u par navrata) koje su bas dobre igre sem Alynxa i Beat Sabera?Jel moze Gran Turismo na VR?
Quest 2 ti je vec neko vreme ubedljivi best buy, samo je 400e, a nudi osetno bolju sliku od Rift S.To mi je nekako dealbreaker. A kakva je podrska PSVR za PC, pretpostavaljam da je tu bolja situacija za racing igre. Samo koji VR uzeti za PC?