• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation VR2 - hardware, software, news

Play Magazine
y38a7rq2w7s81.png

fsf00v93w7s81.png

kz910um3w7s81.png

go4sc1g4w7s81.png

7tx699p4w7s81.png
U principu nista novo, uz malo spekulacija o igrama na zadnjem scan-u.

Ne mora launch, ali biće težak fail i za Sony i za Valve ako Alyx ne dođe na to.

vr je najbolja stvar koja se desila za gaming, jos od pojave 3d grafike.

Ja kupio PSVR1 stize mi sutra prekosutra da malo isprobam kako mi lezi igranje u VR-u. Pa ako mi bude odgovaralo onda ce se dvojka kupovati sigurno.

Spremi se za sumu kablova, i VR koji napaja jedan 1080p ekran [po pola za oba oka]. Chunky pixels!

Ali i pored toga, daje sasvim ok prvi pogled na dobro resen VR setup, preporucujem da prvo isprobas onaj underwater demo u VR Worlds paketu. :D Ako imas Wandove isprobaj Batman VR, jako je kratko ali bas dize hype sa dobrim okruzenjem i atmosferom.

Kad se naviknes, obavezno Astrobot. Legit amazing igra.

Za nekog ko je totalni nub sto se tice VRa (samo demonstrativno probao u par navrata) koje su bas dobre igre sem Alynxa i Beat Sabera? :D Jel moze Gran Turismo na VR?

GT Sport ima mali VR mod za solo time attack i 1v1 protiv neverovatno laganog AI protivnika. Ako imas volan sa force feedback-om, bas je zanimljivo voziti.

Od drugih PS4 voznji koje imaju full VR experience imas Drive Club VR i Dirt VR. I naravno Wipeout VR [gde su dodali nove kokpite].

GT Sport ima mali VR mod za solo time attack i 1v1 protiv neverovatno laganog AI protivnika. Ako imas volan sa force feedback-om, bas je zanimljivo voziti.

Od drugih PS4 voznji koje imaju full VR experience imas Drive Club VR i Dirt VR. I naravno Wipeout VR [gde su dodali nove kokpite].

To mi je nekako dealbreaker. A kakva je podrska PSVR za PC, pretpostavaljam da je tu bolja situacija za racing igre. Samo koji VR uzeti za PC?

To mi je nekako dealbreaker. A kakva je podrska PSVR za PC, pretpostavaljam da je tu bolja situacija za racing igre. Samo koji VR uzeti za PC?
Ja sam koristio oculus prvi valjda, quest, psvr malo nesto, vive 1 i vive 2. I utisak je sto vise para, to bolje :D Vive 2 je najbolji, ali po meni mislim da tu ima jos mnogo mesta za napredak, bar za moj ukus i prohteve sto se kvaliteta slike tice.
Voleo bih da probam one 8k varijante, pimax bese ili kako se zvase i eventualno index.

Sklepana preko nezgrapnog homebrew-a. Samo za hrabre (i ocajne).

Za psvr2 se svi nadaju boljoj PC podesci (makar ce sve ici preko jednog kabla).

Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk

Za nekog ko je totalni nub sto se tice VRa (samo demonstrativno probao u par navrata) koje su bas dobre igre sem Alynxa i Beat Sabera? :D Jel moze Gran Turismo na VR?
Screenshot-1.png

Ovo je meni na cekanju, a nije cak ni cela lista, bar pola godine nisam pratio sta je novo izaslo...

Quest 2 ti je vec neko vreme ubedljivi best buy, samo je 400e, a nudi osetno bolju sliku od Rift S.
Takodje mozes da ga koristis bezicno ili sa kablom na PC-u.
Kad je bezican naravno koristi svoju snagu i onda moras igrati originale iz njihovog store-a, a ako ga povezes sa kablom (jednim i mislim da je tanak) na PC, onda moze sta oces, a mozes i bezicno da ga povezes na PC.
Zahteva jaku masinu zbog rezolucije.
Rift S je udobniji, to mu je jedina prednost, ali imas gomiletinu opreme da kupis za Quest 2.
Quest 2 je osteno manji, laganiji i prakticniji... samo bih mu zamenio masku i headband.

Quest 3 ce biti OK kupovina sigurno, ima li sanse da izadje ove godine? Ili ce samo onaj tech demo headset za developere?

Q2 se opasno dobro prodaje, mislim da ce Q3 tek sledece godine, tako kazu i rumori...

Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk

Back
Top Bottom