• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation VR2 - hardware, software, news

Wireless pod prvo a must, drugo jos to mora biti osetno manje/lakse i za kraj naravno pristupacnije sa boljim igrama.
Ima "resenja" i za to :D

vr-wire-2-cable-management-v0-wzuc1nmbfebb1.jpg

Stigao mi je Globular Cluster CMP2 Comfortable Mod i zadovoljan sam.
Ovaj dodatak ne rešava probleme sa sočivima, ali poboljšava udobnost i pomaze da se uski sweetspot očuva i ako se pomerate.
U paketu se dobijaju 3 nastavka koji idu napred, 3 koja idu nazad i 2 koja idu preko glave. Nastavci su napravljeni od razlicitih materijala. Nisam detaljno testirao koji mi najbolje odgovara, to ću uraditi tokom sledećih nedelja.
Sam proces instalacije nije preterano komplikovan, treba oko 5-10 minut za to, a toliko treba i za skidanje i vracanje default delova.

Attachments

• IMG_2759.jpeg
    IMG_2759.jpeg
    239.1 KB · Views: 8
  • IMG_2760.jpeg
    IMG_2760.jpeg
    352.6 KB · Views: 8
  • IMG_2765.jpeg
    IMG_2765.jpeg
    308.5 KB · Views: 7
  • IMG_2764.jpeg
    IMG_2764.jpeg
    240.1 KB · Views: 8
Oh lol, sa sve HL Alyx na slici! :D

Sad moram da ugrabim Alyx kada bude na popustu, i da skontam kako da se pokrenu Lone Echo 1+2 preko SteamVR-a.

Eyetracking nije podrzan, verovatno jer sam SteamVR ne podrzava. Svakako nema PC igara koje podrzavaju eyetracking.

Last edited:

u EU slična situacija. uz PC adapter i još jedno $50-100€ manje biće jako dobar deal.

ali dal je bolje od quest 3?
kolko vidim fale neke bitne funkcije poput eye trackinga i slicno

ali dal je bolje od quest 3?
kolko vidim fale neke bitne funkcije poput eye trackinga i slicno
Vr2 ima par luksuznijih stvari, ali overall mislim da je quest 3 bolji, barem meni. Mnogo lakše se stavi i skine, i dosta je širi ugao gledanja. Vr2 moraš da nameštaš na glavi dok ne ubodeš optimalan položaj a i tad je kao da gledaš kroz dvogled.

Poceo sam da igram Thief VR na PC+PSVR2 kombou, super je igra bas. Sad sam se najzad posle nedelju dana oporavio od produzene prehlade, pa najzad mogu da nastavim.

Jel sve ove VR igre imaju ovu ps3 grafiku? Poznanik jedan ima VR2 pa kao ne moze dugo da igra, nema ni prostora pa ce doneti jedan dan kod mene bas da isprobam i cak bi ga i prodao.. Dok ne probam to cudo nisam siguran

Moraju biti jednostavnije jer ti treba jako visoka rezolucija i dobar fps.
Kada kreneš da igraš ne razmišljaš previše o detaljima.

el sve ove VR igre imaju ovu ps3 grafiku?
Vecina da, ali kad si u VR-u, to se ne primecuje toliko kao sto primecujes ovako kad gledas monitor.
Nisu sve igre takve, recimo Half Life Alyx izuva kako izgleda, izgleda bolje i od klasicnih PC igra, mnogo bolje.
Problem sa VR platformom je sto toliko kvalitetnih igara poput te, ima jako malo.
Probaj, verujem da ces biti odusevljen.

Slabija grafika ne igra veliku ulogu jer ce mozak poverovati da si "unutra", pa sve izgleda uverljivo ma kakav da je art style i detaljnost prezentacije.

HL Alyx je najveci i razlog zasto bih se upustio u kupovinu VR-a, fenomenalna igra .. gledam bas sad cenu adaptera i kako to funkcionise i sta sve treba.
To mi isto kaze i on, nerealno dobro i uverljivo sve deluje.

Povezivanje PSVR2 na PC je lagano, samo vidi da imas dobar DP video kabel i 5.0 BT transmitter.

Back
Top Bottom