po meni to je bas glupo potez,prvi deo je odlican i ne treba ga dirati..bolje neku novu igru da naprave novi IP...znaci pravi se tlou1 remake?....kakav je naughty dog u poslednje vreme samo ce ga usrati
Ne odgovara taj lik vise na poruke samo na pozive.Ni meni nije.Ali ja ga necu zvati makar bio jedini prodavac za ps5Ne odgovara mi Ištvan na poruke. [emoji17]
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

po meni to je bas glupo potez,prvi deo je odlican i ne treba ga dirati..bolje neku novu igru da naprave novi IP...
Samo sto sam zvao. Opet mi pominju famozni jun-jul. Cekam pa gde upali...Gigatron, Computer land ili Games
Hvala ti al nebih dao taj novac. Cekam regularnu prodaju. Nije daleko ni jun@Chodex
Trazis konzolu po redovnoj ceni verovatno?
Postoji jedan dobavljac iz Madjarske kod mene ovde.Uzeo sam tv preko njega pa sam ga upoznao.
Nedavno mi rece da ima ps5 na stanju,nisam pitao za cenu ali verujem kao i ostali ,,madjari" da je 700-750e verovatno.
Nemam nameru da ga reklamiram ali znam da je proveren prodavac(zivi blizu mene) pa ako ti je hitno mogu da te povezem sa njim.
Ja sam se prijavio.nadam se da nisam 200 na listi

Ja sam otkazao u complandu..nema veze brzo ce i julSamo sto sam zvao. Opet mi pominju famozni jun-jul. Cekam pa gde upali...Gigatron, Computer land ili Games
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

TLoU Remaster (koji se može igrati i na PS5) izgleda i radi i sad odlično, tako da mislim da nema potrebe za remake-om,
bar ne još, možda tipa za PS6.