A ja je platio 9k na launchuHorizon Zero Dawn Complete Edition je stigao u Play at Home ponudu, svako ko ima PSN account ima fore do 14. maja da veze igru na nalog. Igra je ranije bila deljenja preko PS+, PSNow i PS Collection-a, ali sada je dostupna dzabe bas svima.

Ne, gasili su zbog malog broja kupaca na tim radnjama i cene odrzavanja starih servera.Da li to znaci da ostajemo bez ps5 unapredjenja?
To bese razlog, zar ne?
“When we initially came to the decision to end purchasing support for PS3 and PS Vita, it was born out of a number of factors, including commerce support challenges for older devices and the ability for us to focus more of our resources on newer devices where a majority of our gamers are playing on.”Ne, gasili su zbog malog broja kupaca na tim radnjama i cene odrzavanja starih servera.

Nećeš dobiti gomilu beskorisnih social/capture opcija, tako da je win-win situacija.Meni deluje da ostajemo bez resursa za nove uredjaje![]()

Kenjser brate, najgenericki odgovori ikada. Jebe im se za korisnike starih platformi, ne pumpaju im revenue od ps plus i koristice svaki argument kog se sete.“When we initially came to the decision to end purchasing support for PS3 and PS Vita, it was born out of a number of factors, including commerce support challenges for older devices and the ability for us to focus more of our resources on newer devices where a majority of our gamers are playing on.”
Meni deluje da ostajemo bez resursa za nove uredjaje![]()
Ne znam da li trolujes sada ili ne.“When we initially came to the decision to end purchasing support for PS3 and PS Vita, it was born out of a number of factors, including commerce support challenges for older devices and the ability for us to focus more of our resources on newer devices where a majority of our gamers are playing on.”
Meni deluje da ostajemo bez resursa za nove uredjaje![]()
Ali ko su korisnici starih platformi?Kenjser brate, najgenericki odgovori ikada. Jebe im se za korisnike starih platformi, ne pumpaju im revenue od ps plus i koristice svaki argument kog se sete.
.Jebe lud zbunjenog
Ipak neće da gase PS3 i Vita store. Usrali se verovatno javnoga mnjenja i posebno što će ljudi da hackuju kao nenormalni.