• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Šta te čudi Ŕto non-gameri vole te septičke jame od 'gaming' portala? :poop:

Madjari ce dobiti konzole na stanje iduce nedelje koliko sam procitao na netu, tako da kontam da ce i kod nas da se refreshuje stock tokom iduce nedelje. Inace Gigatron je u prosloj turi imao ponudu da se uz doplatu od 2700 dinara dobije jos dodatne dve godine garancije sto je realno odlican deal.

To je bukvalno džabe doplata za garanciju.
Pod tim uslovima bih bez problema uzeo i ovu prvu reviziju.

To je bukvalno džabe doplata za garanciju.
Pod tim uslovima bih bez problema uzeo i ovu prvu reviziju.

Bukvalno dzabe al stvarno je legit prica :D
Ako budu i dalje davali za tu sumu extended garanciju definitivno cu uzeti konzolu kod njih.

Mene dobro sluzi eksterni 4TB HDD, bice potrebno dosta vremena da ga popunim i sa PS4 i PS5 igrama koje mi zaista trebaju.

Svidja mi se i update sa kojim samo gold/platinum trofeji aktiviraju automatski screenshot/video capture. Sad mogu da upalim to za platine.

Steta sto nisu dodali opciju [koja je postojala na PS4] da se ukinu popup notifikacije za screenshot i manual video recording.

Kad bi krenula kampanja da se urla za BC možda bi se spasili mnogi klasici od digitalnog izumiranja.

Ja i dalje ne mogu da verujem da jebeni konami nije izbacio ReBirth kolekciju. Lagano su mogli da upakuju i prodaju za 30e. :/

diehard....jel imas neku cuveno bucnu igru na ps4 a da si je probao na ps5?
znam da je nova konzola....al neke igre cimaju ventilator cak i kad je cista konzola

gow mozda, fortnite i gta 5 umeju da budu bucni isto, ove ps+ lare su bile bucne u high quality modu isto
od novijih igara recimo pathless je jako bucan
ne znam sta imas iz kataloga bucnih igara:) pa ako imas nesto da uporedis uradi neki stress test plz lol

Last edited:
diehard....jel imas neku cuveno bucnu igru na ps4 a da si je probao na ps5?
Zaboravi na buku na PS5. It ain't happening. Nije dead silent, ali je maltene tako.

Kod PS5 igara moze maaaalo vent da se cuje ako si bas bas blizu konzole, a PS4 igre jos manje opterecuju sistem. Mnogi kazu da im VRM bruji glasnije od ventilatora, kod mene se to tek cuje kada maltene prislonim glavu na konzolu. Mozda ce i to da isprave do kraja godine [tesko, ako su vec narucili komponente za sledecih X meseci], pa ce buduci kupci konzole proci i bolje nego ja.

Bukvalno u totalno dead silent sekvenci igre gde likovi sapucu, sve se moze lako cuti na zvucnicima. Zvuk od same konzole je sada non-issue.

The materials used for the PS5 console and accessories packaging are designed to be fully recyclable, and depending on the product, PS5 packaging per unit is between 93-99% plastic-free overall (by weight).

Ovo je bila jedna od kritika online usera dok su gledali unboxinge proslog novembra. Xbox je imao flashy packaging, a PS5 barebones.

Jason Schrier je bio na MinnMax podcastu, opisao je trenutno stanje Naughty Dog-a i malo je smirio situaciju oko online misljenja da "Sony napusta manje igre".

ND ima 300+ developera, i vecina njih nije imala sta da radi posle zavrsetka rada na TLOU2. Mali preproduction tim radi na osnovama sledece igre, MP mod na kojem su radili od ranije je skoro gotov, pa su ostatku developera dali posao da rimejkuju TLOU1 jer bi to bio lagan i brz posao za njih i taman fina promocija za novu HBO publiku. Plus, time bi i spremili engine i alate za sledecu PS5 igru.

PS5 je skoro necujan,jedini malo jaci zvuk je iz BD drajva ukoliko ostane disk u njemu pri startovanju konzole.Ni sa ps4 pro nisam imao mnogo problema oko buke sve do pred kraj tj pre nego je izasao ps5.Poslednjih mesec dana je nivo buke porastao visestruko,sreca pa sam ga brzo prodao :D

Back
Top Bottom