Super izgleda imho. Josh jedan razlog da se uzme PS5.

Ne bih bas toliko srljao, ipak je totalno neproveren tim i ko zna kakva igra. Prikazase jako malo tu.Super izgleda imho. Josh jedan razlog da se uzme PS5.
Istina, ali zhelim da verujem!Ne bih bas toliko srljao, ipak je totalno neproveren tim i ko zna kakva igra. Prikazase jako malo tu.
Bas sam pokusavao posednjih mesec dana da nadjem ps5 za kolegu.Pratio oglase trazio svuda.Na kraju sam nasao disk verziju na oglasima(uvoz iz Svajcarske) za 690e.Malo vise od 100e skuplje od redovne cene ovde.Kome bas treba konzola mislim da vec sada nije tamo strasno stanje.Kakvo je trenutno stanje sa PS5 konzolama u Srbiji?
@DieH@rd Ti bese uzeo po redovnoj ceni?! To nesto regular pre-order u Games-u, Gigatron, Computerland? Ili shverc-komerc iz Madjarske?
uvek imas sopstveni backlog koji treba cistitidodje mi da prespim ovaj period

Odlozeno opet. Prvo su ciljali na decembar 2020, pa maj, a sada septembar.
A, sta ako je ovo “novo normalno”?Jasno mi je da ponuda i traznja odreduje cene, ali ne mogu preci preko toga kad znam da u normalnim uslovima sve bi bilo drugacije
"normalni" uslovi se (verovatno) nece vratiti?i...sta ako?

Svi su istovremeno dobri i losi, samo zavisi sta su nedavno izdali sto je bilo popularno kod igraca.Sony bed gaj. MCRSFT gud gaj.