• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Ako ja nešto želim da koristim i smatram da je potrebno/neophodno, automatski treba tebi, a i kompanija bi trebalo to da razmotri?

🤣

Jel postoje neki podaci koji procenat vlasnika series x/s igra xbox 360 igre?

Generalno, ljudi koji žele BC su dosta glasni, ali u realnosti je mali procenat kupaca kojima je ta opcija stvarno bitna, a još manji broj koji tu opciju u stvari koristi.
Naravno, kada se portuju neke od najpopularnijih igara prošle generacije, bude manje onih koji žele BC.

4.5 godine star članak lol.
Trećina ukupnog broja X360 igara je dodana na BC listu, nije to mali broj, plus solidan broj naslova za OG Xbox.

Lakše je gledati film koji je star i 70 godina ako je dobar nego igrati i samo 10 godina staru igru ako mehanika deluje zastarelo jer su se u međuvremenu standardi previše promenili.
Jasno ja imam dosta remastera u ps4 kolekciji i sve sam ih odigrao osim ff x koji nisam završio tada ali planiram ispočetka nekad.

Kada i sam razmatram šta su mi neke najbolje igre ikada def. Računam momenat koliko je to IGRIVO danas pored drugih stvari. Postoje igre koje su zarazne da se upale tu i tamo, imaju vrhunsku priču/kampanju drage su ti i predješ ih opet itd

Da ne nabrajam šta ja prelazim od klasika u krug nabrajao sam više puta, tako da li je realno da će da pali svih 80 - nije ali tu verovatno ima nekih naslova koje bi upalio opet ili možda odigrao prvi put?

Ja sam mnogo više beklog nego novije igre a ko striktno igra samo najnovije igre apsolutno razumem i opet meni ne treba to ima načina da se upali PS3 ali ako ljudi traže što im ne omogućiti, msm koliko ljudi je prešlo sve one naslove koje su besplatno dobili u startu na PS5 iz prošle gen.

Nema potrebe da to merimo kontaš lepo što su dali ko hoće neka upali.

Jbt pa ljudi nove igre ne igraju kupe slikaju stave u štek a onda preispituju svoju egzistenciju

Last edited:
Mislim da backwards kompatibilnost dosta produžava životni vek trenutne konzole. Ja sad mogu da razmišljam o nabavci handheld Nintenda starijeg od dsi xl samo iz kolekcionarskih razloga jer Dsi XL emulira sve što me interesuje od starijih igara i baš mi je drago zbog toga.
Mogu da zamislim situaciju kroz 10 godina gde ljudi kupuju ps5 da bi igrali igre sa starijih mašina, ako bi podržavao igranje igara sa starijih sistema.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

jbg ovde nije pitanje da li je to dobro ili ne, super je, pitanje je ko to koristi. ljudima od 15-20 xbox 360 igre izgledaju prastaro, xbox kec im je kao sto je nama bio nes...ako 5% klinaca koristi bc, sa te strane razumljivo je sto sony nece da ulaze u to...milsim da cak ni vecina igraca preko 30god ne koristi bc.

I u auta se po defaultu stavljaju klima uređaji (i to također košta kompanije) pa znam dosta ljudi koji ih ne koriste bez obzira na godišnje doba, važno je da ima pa sad ko će koristiti a ko ne je u drugom planu.

Ne bi se zalio kada bi nastavak Death Strandinga bio posvecen penjanju na ogromne planine, sa potrebom za veoma pazljivim planiranjem ruta u veoma teskom okruzenju. Ono, da je potrebno vise sati da se organizuje i realizuje penjanje do vrha, sa ko zna kakvim problemima on the way up.

Kec je bio simulacija kretanja preko velikih udaljenosti, uvek ima prostora da se dodaju dodatne zavrzlame. :D

Ne vidim problem oko upotrebe te ili bilo koje druge reci, naravno sve dok je u okvirima pravilnika foruma.

Ne daj bože da ti se neko bliži upozna sa tom bolešću, pa je ne bi tako olako čašćavao okolo i širio, upotreba te reči je degutantna u najmanju ruku i koriste je deca koja ni ne znaju koja je to muka. Nađi neku pametniju reč da kuneš ili izraziš nezadovoljstvo.
Uglavnom, ne daj bože nikome.

Back
Top Bottom