• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Igras sa 3d pulse? Kakve su?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ne, igram sa svojim philips i kidanje je. Razmisljao sam da uzmem te njihove, ali imam vec ove pa mi nema smisla. Svakako planiram ozbiljniji upgrade do kraja godine, pa sam skipovao kupovinu njihovih.

Jedno pitanje:

Da li sada mogu uvek drzati kontrolere na ovom doku, bez obzira da li su puni, poluprazni ili prazni? Tj.da li postoji opasnost od ostecenja ako uvek stoje na doku? Ukoliko je sve u redu, racunam da mi to ujedno bude i “nosac” ili postolje gde kada iskljucim konzolu tu mogu da odlozim kontrolere. Uostalom UVEK cu imati pune kontrolere.

yep, jedino što nisam siguran da li je dobro puniti kontrolere ako su tipa na 40% i više...

pa to je fora, ne valja ni da istekne. najbolje je kad krene da te upozorava da je battery low.

naravno, to je u teoriji, u praksi je malo teže postići...

Nova Remote Play iOS/Android aplikacija omogucava povezivanje sa konzolom preko mobilnih mreza. Radi i kod mene na 2mbit kucnog uploada [Sony preporucuje ~15mbit za max 1080p60 stream], ono IQ je meh [ispod sam minimuma kojeg preporucuju] ali moze da posluzi da se nesto odradi na brzaka na OS-u kad sam away. Sto se igranja preko touchscreena tice, moglo bi nesto jednostavno.

rp7vj0x.jpg

Nova Remote Play iOS/Android aplikacija omogucava povezivanje sa konzolom preko mobilnih mreza. Radi i kod mene na 2mbit kucnog uploada [Sony preporucuje ~15mbit za max 1080p60 stream], ono IQ je meh ali moze da posluzi da se nesto odradi na brzaka na OS-u kad sam away. Sto se igranja preko touchscreena tice, moglo bi nesto jednostavno.

rp7vj0x.jpg

Kako bre novi, meni remote preko interneta radi bar vec nekoliko meseci, a mislim da je radilo i pre toga. Sasvim solidno radi, igrao sam Rift Apart na iPadu van grada (negde na po puta izmedju NS i BG). Kuci imam 15mbps upload a PS5 je prikacen na net preko 5ghz wifi (nije cak ni kabl) i radi vrlo dobro. Naravno, najbolje radi kada se prikaci i DualSense. Interesantno je da su adaptive triggers podrzani i preko remote play.

Moglo je ranije preko WiFi hotspota, da ti neko podeli WiFi pa se ti nakacis na to.

Sad su spomenuli nativnu mobile opciju kada su lansirali novi PS5 firmware. Mada mozda je app update stigao ranije, ali to nisu promovisali.

Back
Top Bottom