Neverovatno koliko mi nedostaju sada igre kao MGS i SC, dok ih je bilo u onom doba kolko ti dusa zeli, sad zatisje i totalni mrak... A sto se tice Syphon Filter, uff kakav serijal, kad se samo setim koliko sam obozavao te igre, Gabe Logan i njegovo trcanje kao pampers da nosiDa su pametni sada da odrade jedan Syphon Filter reboot, kada vise na trzistu nema MGS-a i Splinter Cell-a usrali bi se od para.

Ps3 gura gta5 kako tako ali gura...To jeste, gomila ljudi će i tada igrati svoje PS4-ce,
za razliku od PS3 koji je baš bio mator i na kome su se igre mučile u periodu kad je PS4 izašao, PS4 se i dalje odlično drži.
I ja sad testirao i onako. Na prvu loptu deluje losije, ubije bas nekako i nasuri treble, ali ambijentalni zvuci deluju bolje i pojaca dosta zvuk.Probao ovaj 3d zvuk na TV-u. Grozno zvuci. Vratio na normal.
Igras sa 3d pulse? Kakve su?I ja sad testirao i onako. Na prvu loptu deluje losije, ubije bas nekako i nasuri treble, ali ambijentalni zvuci deluju bolje i pojaca dosta zvuk.
Svakako igram sa sluskama, pa mi ovo ne treba, ali testiracu malo vise ovih dana.