Super Simke 64
Well-known member
- Reaction score
- 1,040
Ja i dalje nisam čuo od vas kako sad može i obični SSD umesto onog nikad ne viđenog SSD-a u PS5 o kome se najviše pričalo ovde kad je PS5 najavljen? Za B92 znam dobro kakvi su, ali ako je ovo lažna vest i ako ne može da se zameni fabrički SSD u PS5 zamolio bih da i to napišete.
Kad mi lepo odgovorite na ova dva pitanja i ispadne da sam stvarno lupio ja ću odmah da se izvinim i priznaću da lupam.
EDIT: Izvinjavam se, lupio sam, sad vidim na drugim sajtovima da se ne menja fabrički SSD, nego se dodaje još jedan. Ali opet mi nije jasno zbog čega se toliko pričalo o tom fabričkom SSD-u kad će sve igre očigledno raditi i na običnom.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Kad mi lepo odgovorite na ova dva pitanja i ispadne da sam stvarno lupio ja ću odmah da se izvinim i priznaću da lupam.
EDIT: Izvinjavam se, lupio sam, sad vidim na drugim sajtovima da se ne menja fabrički SSD, nego se dodaje još jedan. Ali opet mi nije jasno zbog čega se toliko pričalo o tom fabričkom SSD-u kad će sve igre očigledno raditi i na običnom.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Last edited:

Cilj ovoga je edukovanje Simketa koji po običaju prvo lupeta i pljuje pa tek onda sazna o čemu se radi, dok ti unosiš konfuziju i skrećeš sa onoga o čemu ja govorim.