• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

To jeste, gomila ljudi će i tada igrati svoje PS4-ce,
za razliku od PS3 koji je baš bio mator i na kome su se igre mučile u periodu kad je PS4 izašao, PS4 se i dalje odlično drži.

Da su pametni sada da odrade jedan Syphon Filter reboot, kada vise na trzistu nema MGS-a i Splinter Cell-a usrali bi se od para.
Neverovatno koliko mi nedostaju sada igre kao MGS i SC, dok ih je bilo u onom doba kolko ti dusa zeli, sad zatisje i totalni mrak... A sto se tice Syphon Filter, uff kakav serijal, kad se samo setim koliko sam obozavao te igre, Gabe Logan i njegovo trcanje kao pampers da nosi ;):)

Novi developeri se zaposljavaju u svakom stadijumu produkcije, cak i blizu izlaska igre. Ne mora da znaci da ce igra da kasni.....

... al verovatno hoce :D

Po onome sto znamo, prave novi IP. Ko zna sta je, ali sigurno ce biti neko akciono zezanje po openworld-u.

To jeste, gomila ljudi će i tada igrati svoje PS4-ce,
za razliku od PS3 koji je baš bio mator i na kome su se igre mučile u periodu kad je PS4 izašao, PS4 se i dalje odlično drži.
Ps3 gura gta5 kako tako ali gura...

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka

Po netu sam ovih dana citao rumore vezano za Sly Cooper 5. Na stranicama Sucker Puncha ima fanova koji redovno u komentarima traze nastavak ove fransize ali ne znam koliko je to realno. Mozda je moguce sada kada SP nema obaveza.

I ja sad testirao i onako. Na prvu loptu deluje losije, ubije bas nekako i nasuri treble, ali ambijentalni zvuci deluju bolje i pojaca dosta zvuk.
Svakako igram sa sluskama, pa mi ovo ne treba, ali testiracu malo vise ovih dana.
Igras sa 3d pulse? Kakve su?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom