• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Malo kasnim sa utiscima :) GOW ko GOW same old same old.Nadao sam se da ce gameplay malo menjati ali vidim da je isti i mali je i dalje naporan.KOTOR me je kupio tako da za mene nije moralo nista vise da se pokazuje. Sony Bayoneta izgleda ko Nitendo Bayoneta samo u zelenom :D nije toliko lose.Uncharted for PC who cares...Spider-man 2 super sto su ga zvanicno potvrdili ali znalo se da rade na njemu i extra za venom..Wolverine me je iskreno iznerviralo kad sam video najavu kapiram da je mega popularan pa ae da muzemo fanove koliko god mozemo.msm ima milion drugih x manova koji su mogli dobiti svoju igru..GW Tokyo sta znam ne izgleda lose.Forspoken dok ne progovori sve je super :D nadam se da ima lighting powers/magic posto nisu prikazali dok vatra,voda i zemlja ima

Hardware Busters su objavili jos detaljniji test nove PS5 konzole.

Prvi test im je nedavno bio objavljen na Igor's Lab sajtu. Poklapa se sve opet, hladjenje je bolje, cak i kod ram chip-a koji je kod Steve-a na starom modelu dostigao 93C.

Steve je ugrabio novu PS5 konzolu od DF-a, odradice svoju turu testova uskoro.

ttvnbl92e1n71.png

meni ovo postalo totalno simpa, ima bas dobar potencijal da postane kultni meme...i stvarno se nadam da ce praviti gta 5 za next next+ gen konzole etc:)

Switch port bi bilo nezamislivo useravanje od para. Može sigurno da radi u 540p igra koja je radila na PS3 i X360.

Možda bi u Rockstaru i razmislili o tome da 32GB Switch kertridži nisu skupi k'o Vita kartice.

Back
Top Bottom