• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Drago mi je sto nista nije leakovalo. :) Sony ocigledno nije uradio pre-briefing sa medijima kao sto se to cesto radi na E3-u, da bi oni mogli da spreme gotove vesti da se izdaju odmah dok showcase traje.

Last edited:
----------------------------
PlayStation Showcase 2021

KOTOR remake for PS5!
Project EVE for PS5, J. koreja

Tiny Tina Wonderlands mart25 2022
Forspoken, spring 2022, gameplay trailer
Rainbow Six Extraction
Alan Wake Remastered, 5. oktobar
GTAV for PS5
Ghostwire Tokyo, trejler
Guardians of the Galaxy, trejler, ovaj put bez framedropova :D
Vampire the Masquerade Bloodhunt, gameplay trejler
Deathloop
KID A MNESIA ? some exibition stuff
TCHIA, gameplay trejler

Uncharted 4 & LL for PS5 and PC!
Wolverine, Insomniac games!
Gran Turismo 7, trejler, mart
Spider-Man 2, 2023
God of War Ragnarok

Dobra prezentacija :)

Pocetak i kraj su bili super. KOTOR remake je pravo iznenadjenje, Forspoken izgleda super, a pred kraj smo dobili iznenadjenje od Insomniaca. Prave 2 igre - Wolverine i Spider-Man 2!

God of War Ragnarok je prelep, i prikazase dosta gameplay-a. Kao da je ovo bio finalni trejler, a ne prvi unveil. :D Igra je blizu kraja razvoja izgleda.

OK je prezentacija. Bilo je dosta dosadnih igara i segmenata ali dobro je sve kakva je godina blesava. Veselim se Kotoru i Spodermanu, ostalo mi je nekako dosadno postalo. Cak i GT7 je bljedunjava "najava". Kao i uvjek, par igara iscupa prezentaciju, ostalo trash bin sto se mene tice.

Vrlo dobar showcase, Project EVE, Forspoken i TCHIA su mi zanimljivi, Alan Wake Remaster trejler me je opasno naložio na igru, zanima me baš kakav će biti Wolverine, ostalo onako, nekako očekivano.
Jedino mi nije jasno što su Spiderman 2 i Wolverine sada najavljeni kad najverovatnije neće izaći pre 2023..

Last edited:
E-3yexCVUA03BLl

Potvrdjeno, igre ce biti istom univerzumu.

Nisam gledao jer sam se igrao, ali KOTOR remake mi je jedina vest koja me bash obradovala.
Nisam SW fan, ali to mi je najbolja igra sa DnD 3.0 pravilima

Nisam gledao jer sam se igrao, ali KOTOR remake mi je jedina vest koja me bash obradovala.
Nisam SW fan, ali to mi je najbolja igra sa DnD 3.0 pravilima
Nece imati DND pravila vise, bice skroz akcioni rpg sada koliko sam procitao na nekom SW sajtu pre neki dan. Remake se pravi od nule samo ''core'' igre verovatno lore/konverzacije/questovi itd ce biti zadrzani.

Back
Top Bottom