• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Suzdržan sam što se tiče KOTOR remakea. Al i ako useru, tu je og igra ionako.

Zanimljivo izgleda ova korejska fan service igra.

Vidim klinac će da bude još iritantniji u GOW Ragnarok. Ali sem toga mnogo dobro deluje.

Forspoken žešći transfer blama što se dijaloga tiča, ali gameplay deluje interesantno.

Wolverine trejler me podsetio na ovu scenu :)

Igrao bih U4 ponovo u 60 fps i naravno LL za koji cekam ovakvu priliku. Dal ce biti free upgrade pa da pojurim da kupim LL za 10 dolara :unsure:

Keca nisam igrao, dvojku nešto malo i bila mi je okish, ništa posebno. A trojka je šila, bila fun, pogotovo gameplay, a vala i izgledala je skroz fino tada.
Kec najbolji deo dvojka prosek trojka malo jača od dvojke ništa specijalno...
Vita verzija burning skies iznenađujuće dobra igra.

Nista posebno, falio je neki WOW naslov.
Ovaj Alan Wake Remaster, ne deluje mi nista posebno, prilicno zastarelo izgleda, vise mi deluje samo kao izgovor da izadje za Playstation, nego da ima nekog pravog razloga zasto bi PC igraci ponovo igrali, ali jbg, ipak je to samo obican remaster, a ne remake, veoma sitan broj stvari su popravili.

EVE je Bayoneta klon, Forspoken deluje zanimljivo (graficki), Ghostwire Tokyo je primamljiv.
Uglavnom Uncharted 4 me najvise zanima, steta sto ne dolaze svi delovi na PC, ali tu je emulator.

Vampire the Masquerade Bloodhunt, sta ucinise od igre? jel ovo neka druga igra ili nastavak legende... neki bezveze TPS, umesto FPS/RPG.

Last edited:
Sada kada sam odgledao sve trailere mogu reci da je ovo jako dobar showcase. Project Eve bas prijatno iznenadjenje. Uvek sam za ovakve igre. Forespoken takodje zanimljiv. Dve nove Insomniac igre, te GOW Ragnorok i GT7...jako dobroo

Baš me zanima da vidim prvi gejmplej za ovog Vulverina i u kojoj meri će to biti slično Spajdermenu po kvalitetu produkcije. Ne bi voleo da je nešto manje i goofy, želim da je Full On AAA.

On mi je uz X Men medju omiljenim Marvel likovima, nadam se da će mi se dopasti i da će biti nekih refrenci na klesik Vulverin stripove auh

Last edited:
sta ce da bude Wolverine? open world kao spiderman ili ce da se vrate na nesto linearnije?

Dal ne raalno da cemo cross-gen igre dobijati u 2022.godini? Secam se izasao ps4 a ja imao ps3, odmah su ga "ugasili". Sve igre su presle na ps4..jebem ti ps4

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Pogledao sada Project Eve trailer, svidja mi se ono shto sam video. Ne mogu izbetji poredjenja s Bajonetom, pa moram retji da mi se u Eve mnogo vishe dopada dizajn protivnika.

Ghostwire Tokyo deluje interesantno i vidi se uticaj Ikumi Nakamure, bez obzira shto je napustila Tango.

Shto se KOTOR tiche, e jbg. ali netju da plachem ovako rano, videtjemo na shta tje to da lichi.

Nzm meni je ono Nir Automata pre čak sam istripovao da je nastavak, možda zbog onih Bossova vuče na Bajonetu moguće

možda zbog onih Bossova vuče na Bajonetu
Da da, glomaznoshtju i nekakvom... nadprirodnoshtju? podsetjaju na one andjele i demone iz Bajonete. Plus mi je devojka kao nekakva manje zabavna verzija Bajonete u ruzhnijem kostimu. Svet i meni vuche na Nier Automatu.

Znaci igracemo PS4 PRO MAX igre u naredne dve godine najmanje. Nista next gen. Kupili smo ps5 iskljucivo za 60 fps. Lepo bogami.

Back
Top Bottom