• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Da moze. Otvoris novi US PSN i naporedno produzis sa koriscenjem UK naloga. Ili sa drugim recima - Cepidlacenje

Hvala bogu Sony omogucio promena PSN ID-a, to je bio ono argumenat N'1 za EvilCorp Sony - Nadam se da je NeoBahamutZero konecno promenjen :P

Super, onda nam treba samo tutorial kako da prebacimo igre i sve ostalo na novi nalog i skinemo region lock sa DLC-ova.

Ili sa drugim recima - Cepidlacenje
Support, lokalizacije igara i menija na japanski, flamanski, grčki, arapski apsolutno tebe ni bilo koga sa foruma ne bi trebale doticati pa eto te cjepidlačiš oko toga. Dok je promjena PSN regije daleko relevantnija za sviju i definitivno ne spada u 'nitpicking' kategoriju. Nintendo izdominirao u ovoj generaciji u pogledu regionalnih restrikcija.

Odlucio sam da ne uplacujem ps+ do daljnjeg. Imam dve vrhunske ps5 igre, plus cu kupovati TLOU2, sto je dovoljno za naredna 2 meseca. Kada sve to odigram onda cu uplatiti.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Svuda se tako uzima ako imaš vezu u radnjama a uzima se i više. Sad slažem se da ovde to deluje strašnije ko i sve.

Ovo je vrlo periferan i benigni primer plus se odnosi samo na privatni sektor tako da nije baš blisko povezan sa muljem u kome se nalazimo kao društvo. Odnosno radi se o nečemu čega ima svuda, ne o sistemskoj korupciji koja je specifična za nas.

Ma ok, ne kazem da nema drugde niti krivim @s_hyperion (verovatno bih i ja uradio isto) samo kazem da me generalno smaraju takve stvari. Cuo sam da je jedna domaca firma nabavila stotinak PS5 za svoje zaposlene, kako su oni uspeli da dobiju…. Pa eto tako nekako. Ne znam da li je tacno.

Uglavnom, moji drugari koji su se prijavili prosle godine su dobili, zvali ih iz Games-a. Ja sam isto imao odlicno iskustvo, tako da se ne mogu pozaliti. Doduse, sve su Disc verzije u pitanju. Nikog nisam video sa Digital.

Pa dobro ono Xcloud koristi geoblocking pa moras koristiti VPN servise. Za razliku od PSNow koji nema restrikcije.
Xbox koji nije lokalizovan ni za Hrvatske nit u Bugarskoj. Za razliku od Playstation koji ima full support u obe zemlje
Xbox koji nema nit jednu jedinu igru lokalizovano za EX-Yu prostore. Za razliku od Sony koji ima Heavy Rain, Beyond, GOW, Days Gone, Hidden Aggenda (cak i glasovna lokalzacija)....

Xbox koji

Tako da YEAH!
For the Players!!!

Ko odavde ima vajde od ijedne stvari koje si naveo?

Ma ok, ne kazem da nema drugde niti krivim @s_hyperion (verovatno bih i ja uradio isto) samo kazem da me generalno smaraju takve stvari. Cuo sam da je jedna domaca firma nabavila stotinak PS5 za svoje zaposlene, kako su oni uspeli da dobiju…. Pa eto tako nekako. Ne znam da li je tacno.

Uglavnom, moji drugari koji su se prijavili prosle godine su dobili, zvali ih iz Games-a. Ja sam isto imao odlicno iskustvo, tako da se ne mogu pozaliti. Doduse, sve su Disc verzije u pitanju. Nikog nisam video sa Digital.
Čuo sam i ja za tu firmu. Imaju duboke veze u vlasti, premijerka malo malo pa ide kod njih ( /hint, nisu nordeus govnari).

@DieH@rd molim objasnjenje. Juce sam se sa posla ulogovao na playstation sajt i odatle sam preuzimao igre sa ps plusa. Evo danas na poslu i nemam pristup tome više. Iako je gore u desnom uglu moj nalog, kada uđem na ps plus, pise pretplatite se. O cemu se radi?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom