• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Najvise ovakvih ili slicnih errora/crasheva na PS4 sam imao u Killzone ShadowFallu tokom mutlipleyer sesija, mislim da mi je preko 20-30x izbacio error. Kod ostalih igara slabo mozda jednom ili dvaput.

Šta misliš kako bi kolega tek aplicirao tečni metal?! :ROFLMAO:
tenor.gif

Kada se ocekuje prestanak proizvodnje ekskluzivnih PS igara za PS4? Koliko vidim sve sto je najavljeno izaci ce i za ps4- sto znaci da sustinski to nisu prave next gen igre.

To niko sa sigurnošću ne zna. Ja kontam da ekskluzive koje budu izlazile od 2023. i kasnije će biti PS5 only.

To niko sa sigurnošću ne zna. Ja kontam da ekskluzive koje budu izlazile od 2023. i kasnije će biti PS5 only.

Tako nije bilo prethodih generacija. Uzecu za primer proslu- Knack, The Order 1886, Infamous Second Sun, Bloodborne....samo za ps4. Iskreno nervira me sadasnja situacija.

Nije ti neko poređenje. PS4 je izašao 2013-e, Knack kec je izašao na izlasku konzole, Infamous Second Son 2014-e, The Order 1886 izašao 2015-e, Bloodborne 2015-e.

Od PS5 only igara imaš Demon's Souls, Returnal, Destruction All-stars i Ratchet &Clank novi. Konzola je izašla pre malo više od pola godine, ima vremena za PS5 only igre. Ne sekiram se ja.

Ja uz'o Bloodbourne bundle belog dana nisam video dok nisam platinovo igru.

Tako nije bilo prethodih generacija. Uzecu za primer proslu- Knack, The Order 1886, Infamous Second Sun, Bloodborne....samo za ps4. Iskreno nervira me sadasnja situacija.
Sve prethodne generacije su imale drasticnu promenu arhitektura procesora i graficke, tada nije bilo lako moguce praviti igre za vise generacije odjednom. Heck, PS3 kad je izasao nije ni blizu mogao da isporuci neke stvari koje je PS2 mogao [npr ludacki fill rate, PS2 igre su se prosto bahatile sa gustim maglama i blur-om, cak i u igrama koje su radile u 60fps]. I PC se danas muci da emulira taj ludi hardverski izbor Kutaragija. PS4 kad je stigao, nije ni blizu mogao da emulira kalkulacionu moc od 6 SPE-ova.

A sada, novi hardver je maltene identican starom, korona je usporila razvoj igara, narod ne zeli da se oprasta od ranije kupljenog softvera, a developeri su najzad docekali vreme kada stare alatke za razvoj softvera rade bez problema na novoj konzoli.

Sto se PS5 ekskluziva tice, dobili smo ih posle premijere vise nego sto je PS4 dobio u prvoj godini, ali smo takodje dobili i vise crossgen naslova nego u prosloj rundi.

Netflix se sprema da ponudi video igre svojim pretplatnicima [bez povecanja pretplate], mada i dalje nije poznato u kojoj formi ce biti ta ponuda.

Sad je isplivalo ovo:

edit-

Last edited:
Ovo je izgleda prva PS5 igra sa Fidelity Super Resolution [i temporal AA] podrskom, dobra je sansa da cemo dobiti DF video.

Arcadegeddon je prikazan na zadnjem State of Play-u, 3rd person roguelike coop looter shooter, early access na PC [egs] i PS5.

Ja cekam Kenu u avgustu. Bas sam nahajpovan na igru a i 40 dolara je ok cena za novu igru.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom