• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

I ja sam danas pustio uplatu, stiže konzola do utorka [emoji41]

BTW, prijavio sam se na listu pre možda 5 dana, lal...
Koji si bio broj na spisku? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

I ja sam danas pustio uplatu, stiže konzola do utorka [emoji41]

BTW, prijavio sam se na listu pre možda 5 dana, lal...
Znaci poznajes nekoga iz radnje. Gde si kupio?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Stigao im je kontigent očigledno, malopre me drugarica iz radnje u NS-u zvala da mogu da uzmem ako hoću. Nisam na spisku, al jbg, Srbija, moraš se snaći 🙃

Malo ću da razmislim jer mi se ništa od ovih launch igara ne igra, ali bi mi dobro došle upgradeovane ps4 igre.

Jbga ja nemam drugarice po tim radnjama.

Ja se prijavio u četvrtak i već u subotu me zvali da mi ponude bundle sa Rift Apart i Miles Morales.
Ko god da je odlučio da mene zove svaka mu čast :D
Doduše ja sam naveo da hoću Ratchet and Clank bundle pa sam verovatno bio prioritetna grupa :)

Znaci poznajes nekoga iz radnje. Gde si kupio?

ma jok, imali su dobar predosećaj za mene :D

Naručio u Game Centru.

Svestan sam da će mi neko sad reći, ti tako pričaš jer nemaš da kupiš trenutno konzolu (a možda i imam nbtn) nego kao što se toliko kidate, sačekajte, biće toga. Mislim ima šta da se igra kros gen ful on, igraćemo PS5 lol ko i svaku konzolu do sad.

Nije ni problem kupiti medju prvima, baš nemam ništa protiv toga al kad nema nema. Ja se ne bi cimao nema šanse toliko da zivkam ljude koji prvi pojma nemaju ni šta stiže ni kad...
Slazem se, nego meni nije jasno da neki uzimaju sad, po ovoj preskupoj ceni od preko 800 evra, a kolki je MSRP...

Last edited:
Manja je tuga dati za konzolu 700-800 evra, nego na primer za RTX 3060/3070 nekih 700/1000e.

Prekljuce zvali Shina da pokupi PS5 covek se prijavio pre mesec i po za konzolu u GCu ili gde vec. A nisu zvali ljude koji cekaju od prosle godine na cuvenom ''spisku''. Tako da ono jbga sve je random.
Izgleda taj spisak mora jednom mesecno da se osvezava :D

Manja je tuga dati za konzolu 700-800 evra, nego na primer za RTX 3060/3070 nekih 700/1000e.
to svakako, ali poenta je da ne treba podrzati takve cene kupovinom.

Last edited:
Back
Top Bottom