Koji si bio broj na spisku? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]I ja sam danas pustio uplatu, stiže konzola do utorka [emoji41]
BTW, prijavio sam se na listu pre možda 5 dana, lal...
007, ili ti #uticajKoji si bio broj na spisku? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Drago mi je da Secret Level Cofounderi dobijaju konzolu po svojoj potrebi bez cekanja. Neka te lepo sluzi obavezno baci fotku u utorak kad stigne.007, ili ti #uticaj
Znaci poznajes nekoga iz radnje. Gde si kupio?I ja sam danas pustio uplatu, stiže konzola do utorka [emoji41]

ma jok, imali su dobar predosećaj za meneZnaci poznajes nekoga iz radnje. Gde si kupio?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Možda je uslov da te pozovu da nisi botina sendvičar.I ja sam danas pustio uplatu, stiže konzola do utorka
Prosledio sam konzolu (PS5) jos prosle godine, ne zanima me PS5 trenutno dok ne bude nekih igara.Samo da Denis ne dobije konzolu pre mene. Mislim da to ne bih psihicki podneo.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Slazem se, nego meni nije jasno da neki uzimaju sad, po ovoj preskupoj ceni od preko 800 evra, a kolki je MSRP...Svestan sam da će mi neko sad reći, ti tako pričaš jer nemaš da kupiš trenutno konzolu (a možda i imam nbtn) nego kao što se toliko kidate, sačekajte, biće toga. Mislim ima šta da se igra kros gen ful on, igraćemo PS5 lol ko i svaku konzolu do sad.
Nije ni problem kupiti medju prvima, baš nemam ništa protiv toga al kad nema nema. Ja se ne bi cimao nema šanse toliko da zivkam ljude koji prvi pojma nemaju ni šta stiže ni kad...
Izgleda taj spisak mora jednom mesecno da se osvezavaPrekljuce zvali Shina da pokupi PS5 covek se prijavio pre mesec i po za konzolu u GCu ili gde vec. A nisu zvali ljude koji cekaju od prosle godine na cuvenom ''spisku''. Tako da ono jbga sve je random.

to svakako, ali poenta je da ne treba podrzati takve cene kupovinom.Manja je tuga dati za konzolu 700-800 evra, nego na primer za RTX 3060/3070 nekih 700/1000e.