www.hcl.hr
ne znam da li da budem optimista.
Požuri samo, količine su ograničene.Moracu Nika da cimam i njegov uticaj u Gamesu.
To nije istina.pricam generalno za digital.450e i 650e na kp nije ni blizu 100euraMeni nije jasno ako se vec ima tolika zelja i potreba za konzolom zasto je jednostavno ne kupiti za 100eura vise od preprodavaca sa KP? To je ionako stvar koja ce se igrati 5-6-7 godina, tih 100eura vise verujem da te nece finansijski unistiti. Nije da kosta 2500eura vise od svoje vrednosti pa da nema nikakvog smisla kupovati.
Moj post se odnosio na Chodexa. Opet kazem ako je tolika frka i smak sveta konzola je mogla da se nabavi preko KP. Za digital nemam pojma ta konzola se ionako prodavala u prvom talasu vise je niko i ne dobija niti ce je dobijati dok se ne unormalni proizvodnja i dok ne ispucaju disk verzije konzole sa bundle igrama.To nije istina.pricam generalno za digital.450e i 650e na kp nije ni blizu
Najjeftinija DE konzola na k/p je 600 eura, mada ni nje vise nema. Prosecna cena konzole na k/p je oko 750-800 eura. Sto nije 100 eura vec 300 eura vise.Meni nije jasno ako se vec ima tolika zelja i potreba za konzolom zasto je jednostavno ne kupiti za 100eura vise od preprodavaca sa KP? To je ionako stvar koja ce se igrati 5-6-7 godina, tih 100eura vise verujem da te nece finansijski unistiti. Nije da kosta 2500eura vise od svoje vrednosti pa da nema nikakvog smisla kupovati.