Nisi jedini, ima nas jos.izgleda da se samo ja radujem novom Knacku![]()

Pogotovo ako napredak izmedju drugog i treceg dela bude kao izmedju keca i dvojke.

Nisi jedini, ima nas jos.izgleda da se samo ja radujem novom Knacku![]()
PlayStation Plus Extra još i ispadne ok priča. Uzećemo kontam drugar i ja na našem US nalogu koji delimo, izašlo bi nas ~415din mesečno po osobi.
Odgovor je da, svi sve mogu u isto vreme. Razlika je što jedan korisnik pokreće i igra igre sa svog naloga (nosilac), a drugi korisnik pokreće i igra igre isključivo sa tog naloga koji delite (guest). Skidanju igara oba korisnika pristupaju iz biblioteke igara koja se nalazi na nalogu koji delite, s tim što nosilac po davanju komande za skidanje igre mora ići na logout iz tog naloga (i vrati se na svoj glavni) kako bi guest imao pristup istom.Nisam baš toliko istraživao to deljenje naloga. Jel može malo detaljnije? Zanima me da li to znači da kupimo samo jedan PlayStation Plus Extra nalog, a onda obojica koristimo sve benefite (mozemo u isto vreme da igramo MP igre, downloadujemo iz kataloga bilo šta itd.), ili postoji neko ograničenje - tipa kada on igra ja ne mogu, ili kada on downloaduje/igra MP igru ja ne mogu itd.