• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Ma mozda samo obnavljaju trademark, ne mora da znaci da ce biti nove igre.

Danasnji dan je prosao bez neke najave od strane Sonija, mislio sam da ce da najave State of Play ili PlayStation Meeting. Mozda na kraju Spartacus stigne preko blogposta i jednog tweet-a. :D

Šta ga cepkaju više!? Basic/premium/deluxe… nepotrebna komplikacija. Bolje im je da stave jedan servis i cenu za sve i zdravo đaci!

Pa kako da stave samo jednu ponudu koja će biti značajno skuplja od postojeće pretplate?

Kada se pogledaju zvanicne cene jeste skupo. Ali sam uvek do sada nabaljao psn+ za USA region za nekih 30e iako je zvanicna cena 60$. Predpostavljam da ce se godinu dana premiuma moci naci za 60-70e. Ta cena mi je vec prihvatljiva. Mada sigurno necu zuriti da ista menjam dok se ne vidi kako ce to funkcionisati u pocetku. Ipak Sony je to uvek moze da se desi da nesto zabrljaju.

Ovde ih vadi što imaju popust ako uzmeš godišnje, pa 100 evra mesečno koliko je Plus Extra (glupog li imena) izađe 20e jeftinije od običnog Game Passa (a još imaš i multiplayer), što možda i nije tako loš value iako nema nove 1st party igre, a Plus Premium izađe 60 evra jeftinije od GP Ultimatea. Naravno, ako se zanemare konverzija Golda u GP i Batistuta šeme, što je kod nas teško ignorisati :LOL:

Svakako me ne interesuje, ostajem na običnom Plusu. Koji će, iako pričaju da se ništa ne menja, izgleda biti nerfovan, jer se pominju samo dve free igre. Osim ako ne misle dve PS5 igre, jer trenutno dobijamo jednu PS5 i dve PS4 igre.

Sve sto su Bloomberg i Grubb leakovali se obistinilo. Spajanje ps+ i psnow i nista vise.

Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk

Sto se tice GP, sem par njih koji su u EU niko nema EU nalog. Ili Turska ili drugi kontinenti.

Meni PS+ taman ističe početkom jula, nadam se da će se moći uhvatiti neki dobar popust na cdkeys za ovaj PS+ Extra.
Šteta što PS3 igre jedino idu preko oblaka, inače bih razmotrio i Premium.

PlayStation Plus Extra još i ispadne ok priča. Uzećemo kontam drugar i ja na našem US nalogu koji delimo, izašlo bi nas ~415din mesečno po osobi.

Sve zavisi od toga koje igre će davati naravno, cena je svakako OK s obzirom da su uvek neki popusti i može da se deli na 2.

Moze da se deli na tri [1 ps4 i 2 ps5, ili obrnuto 1 ps5 i 2 ps4].

Koliko vidim, prebaciće PSN Now pretplatnike direktno na PS Plus Premium. Sony je prestao da prodaje godišnju pretplatu za Now, ali možete da ugrabite godišnje pretplate na ovim cdkeys sajtovima dok još ima, izađe dosta jeftinije.

PlayStation Plus Extra još i ispadne ok priča. Uzećemo kontam drugar i ja na našem US nalogu koji delimo, izašlo bi nas ~415din mesečno po osobi.

Nisam baš toliko istraživao to deljenje naloga. Jel može malo detaljnije? Zanima me da li to znači da kupimo samo jedan PlayStation Plus Extra nalog, a onda obojica koristimo sve benefite (mozemo u isto vreme da igramo MP igre, downloadujemo iz kataloga bilo šta itd.), ili postoji neko ograničenje - tipa kada on igra ja ne mogu, ili kada on downloaduje/igra MP igru ja ne mogu itd.

Posto se igra sa drugih naloga, moze sve odjednom.

Nisam baš toliko istraživao to deljenje naloga. Jel može malo detaljnije? Zanima me da li to znači da kupimo samo jedan PlayStation Plus Extra nalog, a onda obojica koristimo sve benefite (mozemo u isto vreme da igramo MP igre, downloadujemo iz kataloga bilo šta itd.), ili postoji neko ograničenje - tipa kada on igra ja ne mogu, ili kada on downloaduje/igra MP igru ja ne mogu itd.
Odgovor je da, svi sve mogu u isto vreme. Razlika je što jedan korisnik pokreće i igra igre sa svog naloga (nosilac), a drugi korisnik pokreće i igra igre isključivo sa tog naloga koji delite (guest). Skidanju igara oba korisnika pristupaju iz biblioteke igara koja se nalazi na nalogu koji delite, s tim što nosilac po davanju komande za skidanje igre mora ići na logout iz tog naloga (i vrati se na svoj glavni) kako bi guest imao pristup istom.

Ja imam svoj nalog na kojem igram igre. I imam drugarov nalog koji mi je stavljen na primarni u settingsu. On poseduje ps + tako da mogu igrati online igre. Znaci njegov nalog mi samo stoji na konzoli i u njega ulazim samo kad hocu neku igru sa ps + da skinem. Zatim se samo vratim na svoj i to je to.

Back
Top Bottom