Corvus Corax
Hoarder predator
Znam, to je bilo zezanje. Jbg, propala mi je fora.Nema para u prodaji konzola, pišem to po ne znam koji put.
Znam, to je bilo zezanje. Jbg, propala mi je fora.Nema para u prodaji konzola, pišem to po ne znam koji put.
Ja sam legalno kupio jedno 6 Vita i opet propala divizija.Slepci. Još koliko Playstation konzola treba Ljuba i ja da kupimo da bi zaustavili smanjenje broja Sony developera?!
Ja da se pitam ja bi raspustio ceo Blizzard.![]()
Microsoft lays off 1,900 Activision Blizzard and Xbox employees
The cuts primarily affect Activision Blizzard employees.www.theverge.com
Cek da vidim sta se pisalo 25tog Januara?
A da, Mukla!
Xbox smecari pali u zesci copium. E to je ta razlika
Razlika je i u praksi: MS 'istresao' skoro 76 milijardi na ABK, zadnji na tržištu po prodaji konzola, nije sjajna situacija sa ekskluzivama, GamePass jedva profitabilan.E to je ta razlika
Ne znam za sony ali kontam da nintendo ima vise finansija u gejming diviziji po pitanju zarade na softveru.E sad dal mogu ili ne mogu sebi dozvoliti jos jedan wiiu nisam bas siguran da bi odma odustali kao sega jer opet,sony playstation je pregazio dreamcast,jednostavno dvd format je tada oodneo pobedu posto je puno ljudi uzimalo ps2 jer je odma bio ujedno i dvd plejer i to jedina konzola u osnovnom paketu,xbox je zahtevao onaj dongle sa daljincem u kojem je bi dvd plejer koji lapsus jbt a konzola citala dvd ,gamecube je imoa00ao onaj bezveze mini dvd drajv.Prevelika ekspanzija gaming industrije je dovela do toga i svi su zasegnuti.
Medjutim razlika je i u tome sta Microsoft si moze priustiti RROD fijasko, always online fijasko, Gamepass finansiranje AAA igara.... i ostati u trci.
Da se Nintendo zadesilo dva generaciska ciklusa Wii U debakl oni bi otisli SEGA putem. Isto i sa Sony.... Nema margine za pogreske na trzistu.
Poenta mi je da Microsoft ima para experimentisati, fejlovati, pokriti sve troskove i opet ostati relevantan. Ostale i nemaju bas taj luksuz.
Koji su kurac onda izbacivali dreamcast/Sega je odustala jer je pre debakla sa Dreamcastom imala i debakl sa Saturnom. Bili su u dugovima do guse i samo gubitke u budućnosti. Odsecanje svega što nije donosilo pare je bio neophodan potez.
Koji su kurac onda izbacivali dreamcast/
To je glupost...
Krenem da zidam kucu od krova na dole i stanem na olucima a konstrukciju cu doogodine...
To ne pije vodu,prvo izbacili su 98 konzolu dvd je tek bio u naletu,drugo vezano za dvd je bio i sam kapacitet medija tako da osim programiranja koje je bilo neuporedivo jednostavnije ne bih se slozio da su zbog saturna ili nekog 32x sega cd debakla propali nema sanse...
Nego su videli da nemaju dovoljno ili sredstava ili tehnologije a mozda i jedno i drugoga pa ne mogu da prate dalji tok a plus je mikrosoft tada uleteo sa kesom i to ozbiljno i jednostavno su ostali na softveru,mislim da ce sony prvi krenuti tim stopama kako stvari stoje....
Što bi rekao moj ćale: biće gore...