• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Oficijelna aplikacija koristi mali bitrate, vidi dal na Mac-u ima homebrew aplikacija pa da to dignes. Mozda nestane problem.

edit-

Sony's unusual and perpetually sold out new handheld gaming device, the PlayStation Portal, is hotter than the company thought it would be.

"Although we don't have any numbers to share, the demand has continued to exceed our expectations," PlayStation's VP of product management Hiromi Wakai
recently told me.
Sony's current PlayStation Portal priority is supply. "The production is running smoothly and we've been shipping more units consistently," Wakai said. "We will continue to bring more units to the market, so please stay tuned."
Popular games to play on the Portal have included EA Sports FC, Call of Duty, Fortnite and Marvel's Spider-Man 2, Wakai said. In other words: the biggest games on PlayStation.

Last edited:
Oficijelna aplikacija koristi mali bitrate, vidi dal na Mac-u ima homebrew aplikacija pa da to dignes. Mozda nestane problem.
Tražio sam malo po netu da li ima homebrew aplikacija za Remote Play i nisam ništa našao. Na Macbb forumu nema nažalost ništa.

Lepo ja kažem, nema od VR-a leba. Bolje da su se više fokusirali na svoje studio-e pri razvoju "redovnih" non-VR igara.
Nisu oni radili na VR igri, vec na GaaS (nov IP):

rxtmLKX.jpg

Ma i taj GaaS je mačka u džaku. Ko je znao/garantovao da će Helldivers 2 ispasti super i da će se dobro prodavati, niko.
Isto tako ko garantuje da sledeći GaaS naslovi NEĆE biti bulja/sranje? Niko...

Ma i taj GaaS je mačka u džaku. Ko je znao/garantovao da će Helldivers 2 ispasti super i da će se dobro prodavati, niko.
Isto tako ko garantuje da sledeći GaaS naslovi NEĆE biti bulja/sranje? Niko...
Pa ta logika važi za praktično sve sem štancanja nastavaka poznatih serijala.

Pa ta logika važi za praktično sve sem štancanja nastavaka poznatih serijala.
Uvek sam za to da se izda novi ip jer moze ispasti i vise nego dobro kaosto je slucaj sa resistance,motorstorm i litle big olanet igrama ali ne treba ni forsirati nesto po svako cenu kao vr koji niko em ne kupuje em nemma igara em nije ni povoljan ruku na srce a nije da je skroz nezavisno parce hardwera kao vita pa da imaju zaseban softver i podrsku za njega pa da mogu da ga otresu kao slinu tj napuste kao vitu jer ipak taj vr zavisi od ps5 hardvera :)
Meni je vr uvek bio budalastina ja sam vise za klasiku,kontroler u ruke i udri :D

Nema para u prodaji konzola, pišem to po ne znam koji put. Samo se igre računaju, ako budžet nije kao kod Spidermana.

Back
Top Bottom