• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Prerano je da se prica o PS6 hardveru, iako svako vec moze da predvidi sta ce AMD da isporuci.

PS5 je koristio AMD arhitekture koje su stigla u ruke PC igraca godinu dana pre PS5 [Zen2 jul 2019, rdna2 novembar 2019]. Znaci sta god AMD bude imao tokom 2027. godine, to ce najverovatnije zavrsiti u PS6 krajem 2028. Dupli ram, ludo kuciste, i eto nove konzole.

Grubb kaze ove godine stize novi Astrobot.

Sony boss takodje kaze da ce baciti veci fokus na multiplatform izdanja igara, blize nam se mozda jos brzi PC portovi.

Izgleda da prave dobre singleplayer igre vise nikom nisu u interesu da prave
Prave se itekako, ali svi veliki Sony timovi su izbacili po jednu veliku igru u zadnje 4 godine.

Da, najavise od starta da koriste Audeze-ov planar magnetic tech, tada su ih i kupili.

Mislim da je ceo paket dobar - simultaneous BT, noise cancelling, skoro 3x duza baterija od Pulse3D-a, USB-powered nosac, cak je podrzano i vise od jednog USB dongle-a [dugmetom na headsetu se menja source]. Sve to za $150€.

Mislim da cu verovatno zameniti moj Pulse3D za Pulse 3D Elite, samo da prvo stignu impresije o velicini jastucica za usi. Hocu malo vece od ovih u Pulse 3D.

Grubb kaze ove godine stize novi Astrobot.

Sony boss takodje kaze da ce baciti veci fokus na multiplatform izdanja igara, blize nam se mozda jos brzi PC portovi.

Prave se itekako, ali svi veliki Sony timovi su izbacili po jednu veliku igru u zadnje 4 godine.
vr astrobot ili klasicna igra?

Za VR su prvo napravili mali tech demo pa onda full igru.

Za PS5 su napravili tech demo, ne bih se cudio da im sledeca igra bude za PC. Ali lako moze biti i hibrid.

Ne. Taj lag [i kompresovan zvuk] se dobija sa starom bluetooth konekcijom.

Sve nove bezicne gaming slusalice koriste WiFi preko USB dongle-a koji se ubode u konzolu ili PC.

Ne. Taj lag [i kompresovan zvuk] se dobija sa starom bluetooth konekcijom.

Sve nove bezicne gaming slusalice koriste WiFi preko USB dongle-a koji se ubode u konzolu ili PC.
Aha, nisam znao, nisam pratio, plus drug dao pogrešnu informaciju...
Onda ću definitivno da razmislim da uzmem neke bežične, gejmerske, da drži baterija ceo dan, da su udobne, da su univerzalne u smislu da ne zvuče odlično samo u igrama, već za generalnu upotrebu i za filmove i muziku i da su baš kvalitetne, pošto sad imam neke Senheizer od 200e, pa ne bih sa konja na magarca...
Mada sad razmišljam, ja imam baš kvalitetan DAC, tako da mi je on beskoristan ako uzimam bežične slušalice hmmm... Odmah se ohladih od te ideje, a baš mi trebaju bežične, no trpeće onda kvalitet zvuka...

Back
Top Bottom