• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

pederi su fakticki ukinuli limited edition konzole nego uvaljuju zamenske panele od 100e.
Nije davno bilo se kad su ps3 slim konzole izbacili u ovim bojama i kostale isto kao i obicne crne.
To si potpuno upravu jer kada sam jesenas kuppovao ps5 bas sam pitao ove u gigatronu preko fona,covek mi rece da spajdermen limited verzija bukval o moze da se napravi jer ce jojpad i coveri moci da se dokupe zasebno tako da je jedini limited ta kutija koja dolazi sa konzolom tj pakovanje u kojem se nalazi konzola.

Ne mora da bude. Izbace ograničenu seriju sa fiksnim stranicama i iedinstvenim dizajnom i rešili su problem. Ili čak i zmanjive stranice samo jedinstven ditajn stranica koji možeš dobiti samo kupivši konzolu.

Kanadski BestBuy sajt je listovao novi DualSense V2 gamepad sa baterijom od 12 sati.

Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk

Last edited by a moderator:
Ufff koliko su postali konfuzni sa tim oznakama, koje se vide tek kad otvoris kutiju, na poledjini dzojpeda...
Trebali su lepo da bar daju drugi naziv koji ce biti vidljiv na kutiji, kad vec nista drugo nisu menjali sto se tice dizajna ili makar boja...

Kanadski BestBuy sajt je listovao novi DualSense V2 gamepad sa baterijom od 12 sati.

Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk
Sramora,to su odma trebali da daju uz retail konzolu a ne da baterija traje jedno popodne,meni na dualshoku i ps4 bio problem oko baterije a tek sada vidim kakvo je sranje ps5 kontroler da nisam uzeo paket sa 2 kontrolera mislim da bi mi posle neke duze sesije igranja bilo jako lose iskustvo ps5.A iskren da budem i dalje tvrdim da trigeri nisu nista posebno,osim astrobota i racheta .Jeste da suosisali xbox ali iskreno moje misljenje da xbox nudi puno vise za ulozen novac.Plus sto nije dni ni drugi vise nemaju ekskluzivi sadrzaj,sve izlazi za pc sto za xbox i ps5 (manje vise osim granturisma dok i njega ne prebace)

Last edited by a moderator:
Grcki gaming novinar:

From a source at Sony, I was told that it is not a new controller. It is simply a new SKU code for the dualsense, they updated many of their SKUs due to the PS5 slim launch.
Unclear if there are any internal changes but externally & battery-wise it is exactly the same controller.

b22199930700f18b84f02bedbf11f904de4e51ea.jpg

Back
Top Bottom