• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Ne treba zaboraviti da su za Anthem obecavali nebo i zemlju, a na premijeri je kampanja bila vestacki produzena sa nenormalnim grind-om. Jako los launch, a Bioware i EA ocigledno nisu bili spremni/voljni da nastave.

I ne treba zaoboraviti onaj epski bug gde je low-level oruzje brze ubijalo endgame protivnike jer je igra imala pokvaren scalling. :D

Imaš i Marvel ultimate alliance tri igre, a i neka full xmen od ranije ne?
X-Men Legends 1 i 2, pa tri Marvel Ultimate Alliance igre(mada u prvom delu malo manje ovih glavnih X-Mena ima, kasnije delove vec nisam prelazio).

Ima X-Men: Destiny od Silicon Knights, igra koja je upokojila studio.

Mozes da bacis pogled i na Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects, to je 3D arena fighter sa Wolverine, Storm i Magneto kao playable likovima.

E ovo je vec veoma solidan pocetak PS+ ponude za 2024. godinu!

f5d9e71820baa3944a1ad66fbe56c83c54e1d4ca.png

A Plague Tale: Requiem | PS5
Evil West | PS4, PS5
Nobody Saves the World | PS4, PS5
Warframe: Syrinx Collection – exclusive PlayStation Plus Pack

A zamalo da kupim Requiem disk kad je skoro bio na popustu. Još jednom se pokazalo da bolje da ne kupujem ništa, već da čekam da dođe na plus :)

Taman da ponovo obrnem prvi deo do utorka.

Moj wrap-up za ovu godinu je svega 220h i 11 igara koje nisam sve ni završio. U februaru i aprilu nisam ni koristio konzolu, a u novembru mi je istekla PS+ Extra pretplata koju nisam produžio niti planiram u skorije vreme, tako da će u idućoj godini Sondža po svemu sudeći još više stajati kao ukras, mada s obzirom na izgled nije ni to. :rolleyes:

Screenshot 2023-12-30 224503.png

Prodaj brt.

Inače, nema šanse da su ove brojke realne, mislim da svakome meri da je više proveo vremena nego što zaista jeste.

D6crbNl.png

Moj wrap-up za ovu godinu je svega 220h i 11 igara koje nisam sve ni završio. U februaru i aprilu nisam ni koristio konzolu, a u novembru mi je istekla PS+ Extra pretplata koju nisam produžio niti planiram u skorije vreme, tako da će u idućoj godini Sondža po svemu sudeći još više stajati kao ukras, mada s obzirom na izgled nije ni to. :rolleyes:

View attachment 12667
Those are rookie numbers :D

1703979296774.png

Prodaj brt.
Ma jok, imam dosta igara za PS4, a neću da ih prodajem. Valjda će stići i neka ekskluziva iduće godine, red bi bio. Eto u martu treba da izađe Rise of the Ronin, valjda će i Death Stranding 2 u toku godine, a onda '25-e konačno ono što svi željno iščekujemo - GTA6, koji se najverovatnije neće odma' pojaviti i za PC, kao što je to bio slućaj i sa GTA5 i RDR2.

Back
Top Bottom