E ovako

osle nekog vremena citave 2 ipo nedelje otkako sam uzeo ps5,presao sam spajdermena miles morales .
Igra stvarno prelepo izgleda,dosta je manja u odnosu na orginalnog spajdija tj prvi deo za ps4 (ps5 remaster nisam igrao)
Nije preterano velik izbor ni sajdmisija jer sam one zlocine ili kriminal misije presao u cugu dok nisam ni zavrsio kampanju...
Kombat je malo slozeniji posto mile moravac ima madjije kako bi ciganija rekla tj elektrodistibucija u njujorku ima i spajdermena i elektricara 24h online,nije losa fora sa tim misijama oko reaktora i slicnog,zagonetke su manje vise jednostavne ono sto je tesko tj malo teze u igri je fajt protiv protivnika koji nisu bosovi tj obicnih neprijatelja jer su jako zeznuti ako ispadnete iz stealth moda tj ako krenete sa stealthom i nastavite sa cistom akcijom tu je redovan pusing,recimo u onoj hali u undergraund bazi sam ih skidao dok nisam dosao do donjeg dela gde vezbaju gadjanja i moci i tu sam uvek bio primecen,mora da sam ponovio jedno bar 30 puta taj deo igre (misije) da bi presao undetected tako da sve u svemu to je to sto se tice tog dela igre a upgrade suita je minimalan kao i sa gedzetima ali sasvim dovoljan jer nisam za igre koje imaju preveliku expanziju po tom pitanju slicno je i sa days gone gde je isto sasvim dovoljno modova i upgradea i to igru ne cini previse dosadnom kasnije jer dzabe 2000 slemova u skajrimu kada cu koristiti mozda 2 ili 3 kroz celu igru...
Texture i grafika su mi ne bitni u zivotu ali sve igram na 60 fps sto znaci da samo igram u performance modu zabole me za rej rejsing i takozvane rezolucije bitno mi je da bude fluidno a iskren da budem nekako me je i serija x razmazila jer sam se bas navikao na brz gameplaj pre nabavke ps5...
Inace i sony ima resume activity ali samo za jednu igru i mogu vam reci da radi cak i brze od quick resume na seriji x ali i to je nebitno u principu .
Kontroler je veliki potrosac baterije akko god namestio zvuk ili vibraciju na njemu ,nijanse su u pitanju i smatram da je trebao sony da stavi ili jacu bateriju ili da resi pitanje sa dodatnim baterijama bez sumnje,da nisam uzeo ps5 u paketu sa 2 kontrolera bilo bi cupavo...
Sve u svemu,zeleo bi da se ovom prilikom zahvalim Bojanu iz ns sto mi je ustupio ovu igru kao poklon i takodje raceta kojeg cu kasnije malo preci

Igra nije bas kao da je dlc ali nije ni kao puna igra ,pre bi rekao da su morali da naprave nesto dok su radili spajdermena 2 za peticu cisto da sony ima neku exkluzivu za launc a pored toga probao sam racheta rift apart ,koji zaista izgleda bolesno dobro pored ragnroka za ps5 (kojeg sam ocetkao i na ps4 ranije i ponovo na ps5)
Medjutim meni licno je final fantasy 16 ubica sa grafikom
Morao sam da stavim koju sliku od FF16