• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Playstation portal je upravo ono što su mnogi mislili da je Wii U
Ali ne kapiram zašto se čude što se ne kači direkto na PS5. Mada bi bilo bolje što se tiče stabilnosti dok si pred konzolom štucanje pri prelasku na drugu mrežu kada odlučiš da digneš dupe bi izazvalo mnogo negativnije reakcije nego sam izostanak te funkcije.

Da možeš da nosiš svoj PS5 sa sobom i da pritom imaš originalne kontrole. Mada mislim da će većini služiti da mogu da igraju PS5 u krevetu pred spavanje ili dok deva gedaju nešto na TVu itd.

Veoma ograničena igračka ali za cenu nudi više nešto što ostali mogu i da sanjaju da ponude u tom cenovnom rangu. Najbliže bi bio kontroler za telefon ali kontrole su inferiorne, ekran je manji, podešavanje je veći davež i manje pouzdano...

I dalje mislim da proizvod jednostavno nema neku svrhu ali prodaja ide fino prema prvim izveštajima i posle slušanja par ljudi koji imaju porodice mogu da vidim zašto im se proizvod sviđa.

@Apex
Dobro pitanje. Ne znam.

Je l' može barem da se koristi kao drugi joypad?
Ne može se koristiti kao regularni DualSense nažalost.

Mislim da i marketing nije najbolji i najjasniji kao i za WiiU svojevremeno. Kontam da će mnogi vratiti nazad u radnje kada skontaju da se ne može koristiti kao samostalna konzola/tablet/kontroler.

Nema dodatnog laga na TV ekranu.

Ako hoces dodatni kontroler za couch coop sa Portalom, to je jedini nacin. :P

Kojamu je onda svrha ?Osim da potrosis 200E na njega...
Marketing.

Portal je nešto što mnogi ljudi žele. Ne žele dovoljno da bi platili više nego za jedan ili dva doručka ali žele. Pošto će portal sam sebe da otplati i da zaradi malo para što ga ne ubaciti kao još jednu stavku za mamljenje kupaca.

E sada to što pojede bateriju za tri sata što nikako nije u skladu sa težinom istog je sasvim druga priča.

Last edited:
Portal je fail u samom startu jer nema svoj browser. Sta ce vam browser? Pa ako ocete igrte van kuce...u hotelu, na aerodromu, avionu, kaficu pre nego sto se nakacite morate da kliknete confirm u browseru jer mora da prodje kroz njihov website pre nego sto vam odobre. Posto toga ovde nema, nema nasta da se nakacite. Toliko o tome, vec se osakatili za vecinu stvari sem licni dom. Ovo je za matorce koji imaju decu ili psiho zenu koja non stop visi na TVu pa da imaju svoj mali momenat. A nema browser jer bi se onda svi kacili na xcloud.

Jedna od mana ps5 konzole tj ne bas konzole nego kontrolera je vek baterije,bas kratko traje baterija na dualsense...
Da, drži otprilike ko DS4, ali haptics generalno najviše jede bateriju. Ja npr. kod pojedinih igara (recimo Borderlands 3 gde ima non-stop rokanja/akcije) gasim haptics jer em jede bateriju, em mi postane malo zamorno na duže staze, sve te vibracije itd... Naravno spas je imati dva Dualsense-a i dock za punjenje koji je odlična stvar.

Back
Top Bottom