Sledece godine? Đe to pise, na discordu?Poremećeni su. Konzola posle izlaska goty 2023 (spoderman 2) ide na prodaju i čeka se Pro sledeće godine.
Mislim da će i moj PS5 uskoro na oglase, dosta je bilo zajebancije. Samo što ne bi čekao Pro, nego bi kintu ostavio sa strane za upgrade GPU-a i CPU-a kad bude bilo potrebno. Sad još i posklupljuju pretplatu, da im dam skoro 130€ za istu, thanks, but no thanks. Dovoljan mi je Turkish Game Pass. Pro će biti isto ono što je i base PS5 samo HW-ski jači, ali suština ostaje ista, a to je da nema ekskluziva. Meni Extra pretplata ističe u novembru, odigrao sam svega pet-šest igara za tih godinu dana, a ne nemam dovoljno slobodnog vremena da se igram na dve platforme. Jedino bi mi bilo žao da prodam kolekciju PS4 igara, ali i za nju mogu da uzmem solidnu kintu, tako da way not. Ne znam, videću još u vezi prodaje, ali ukoliko ga i ne prodam, apsolutno sam siguran u to da nadalje idem isključivo sa PC-om kao gaming platformom.Poremećeni su. Konzola posle izlaska goty 2023 (spoderman 2) ide na prodaju i čeka se Pro sledeće godine.
Plus kome je bitno, cloud save storage na Xbox-u je besplatan vs 80€ na PS-u.Dovoljan mi je Turkish Game Pass
makes sense, makes sense...smećari. drago mi je što mi je prošlogodišnji sub istekao i što sam zaboravio da uradim renew. još gamepass da istekne 2025te i da teram i njih u kurac![]()