• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Poremećeni su. Konzola posle izlaska goty 2023 (spoderman 2) ide na prodaju i čeka se Pro sledeće godine.
Sledece godine? Đe to pise, na discordu?

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Poremećeni su. Konzola posle izlaska goty 2023 (spoderman 2) ide na prodaju i čeka se Pro sledeće godine.
Mislim da će i moj PS5 uskoro na oglase, dosta je bilo zajebancije. Samo što ne bi čekao Pro, nego bi kintu ostavio sa strane za upgrade GPU-a i CPU-a kad bude bilo potrebno. Sad još i posklupljuju pretplatu, da im dam skoro 130€ za istu, thanks, but no thanks. Dovoljan mi je Turkish Game Pass. Pro će biti isto ono što je i base PS5 samo HW-ski jači, ali suština ostaje ista, a to je da nema ekskluziva. Meni Extra pretplata ističe u novembru, odigrao sam svega pet-šest igara za tih godinu dana, a ne nemam dovoljno slobodnog vremena da se igram na dve platforme. Jedino bi mi bilo žao da prodam kolekciju PS4 igara, ali i za nju mogu da uzmem solidnu kintu, tako da way not. Ne znam, videću još u vezi prodaje, ali ukoliko ga i ne prodam, apsolutno sam siguran u to da nadalje idem isključivo sa PC-om kao gaming platformom.

Nastaviću da plaćam Essentials jer se ionako uvek uzima na minimum 25% popusta + cd keys vaučeri koji koštaju manje nego što vrede na store-u tako da svakako ispadne smešno.

Ovi viši tier-evi su mi bili sranje i po prvobitnoj ceni kad su najavljeni.

Ja sam se baš naigrao sa Extra, svaki mesec nađem nešto zanimljivo.
Al su ga baš zabiberili sa ovim novim cenama. Sad i sa 25% popusta Extra će biti skuplji nego pre bez popusta :/

Izgleda da broj pretplatnika vise ne raste, pa su promenili taktiku i pokusavaju da izmuzu pare od ljudi koji su deo ekosistema.
Sta ce neko ko je kupio konzolu da radi ako hoce da igra Fifu ili COD sa drugarima? Platice novu cenu, jer drugu opciju nema.
Meni je drago sto se nisam zeznuo i uzeo SF6 za ps5. 80e godisnje za online play + cloud saves (sto konkurencija nudi besplatno) je previse.

Jeff Grubb kaze uskoro stize septembarski State of Play. Ovo povecanje cena je objavljeno ranije da bi buduce gaming vesti imale laksu promociju.

Kojima i dalje edituje nesto, videcemo oce li objaviti trejler za SoP ili TGS.

Baldurs Gate 3 je upravo stigao na PS5 za vlasnike Digital Deluxe/Collectors verzija igre. Full release je u sredu.

^ super trejler. Stavicu non-age restricted verziju kad naidjem na nju.
edit - dodao non-restricted trejler

Last edited:
Isprobah i radi. Dodaje "click to unlock" dugme na age-restricted video. Steta sto odmah ne skloni svu zabranu.

Cim otvoris video na youtubu, restrikcija automatski bude uklonjena. Ne moras da klikces na to.

Back
Top Bottom