• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

mora biti nekog interfejsa u slučaju da želiš koristiti uređaj na više PS5 konzola, sumnjam da su toliki moroni da i to izostave.

Ovaj lik kaze da postoji meni za biranje WiFi-a, accounta i konzole, ali da to nisu videli na hands-on eventu.

dok neko ne rastavi ovo i pogleda kakav je hardver teško ćemo znati hoće li biti isplativo uzeti u svrhu hakovanja...

Solidan naziv uređaja, solidna i cijena ali da ne iskoriste potencijal za neki lokalni PlayStation retro gaming i streaming servise je ono baš next level idiotizam.

Solidan naziv uređaja, solidna i cijena ali da ne iskoriste potencijal za neki lokalni PlayStation retro gaming i streaming servise je ono baš next level idiotizam.
Nece ti sony dati backward i retro gaming pa da im se za taoce uzme cela kompanija XD.. Kakvi bre, pohlepni do bola, 200 i kusur evra za ovu rugobu, za geekove koji kad idu na klonju i ne mogu da se odvoje od pies fajva. Dajte najavu konacno za Slim ili Pro da se ne prica vise o ovoj nakazi od handhelda

najavite ps5 pro da bismo mogli da pljujemo po njemu,og ps5 je passé

Ovo je praktično dodatak za PS5 koji omogućava handheld igranje, nije posebna platforma kao što je bila recimo Vita,
mislim da je ovo prilično dobar Sony potez, za prilično (svoju) malu investiciju donose handheld igranje na PS5 platformu,
tako da recimo PS5 vlasnici ne moraju da kupuju Steam Deck ili Switch (ako PS5 nudi igre koje žele da igraju u handheld modu).

Mislim da će ovo biti prilično popularna stvar za PS5 vlasnike koji su ujedno i handheld ljubitelji ili veliki Sony fanovi,
e sad naravno mogli su recimo da ubace Bluetooth i još neke stvari da poboljšaju...možda te stvari ubace u "Portal OLED" reviziju..

Rođače :p , ko ima PS5 i hoće da igra samo igre koje su dostupne na PS5 u handheld modu, sad ne mora da kupuje Deck,
to je poenta u ovom slučaju a ne da li je Portal pravi handheld (a nije, pošto samo strimuje igre sa PS5).

Primer, neko ima PS5 i recimo igrao bi Fifu u handheld modu, sad može a da ne mora da kupuje Switch ili Deck gde bi morao ponovo da plaća igru.

Last edited:
Back
Top Bottom