• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

ja nešto nisam imao strpljenja za death's door, a igra izgledom i gameplayem bi trebalo da mi leži. previše sam lutao po svetu i nisam znao kuda da se krećem pa sam batalio :(

Jel bezbedno da punim DualSense dzojped, sa punjacem za mob?
Guglao sam da je bezbedno puniti sa punjacem koji je 5V, a da 9V moze da ga sprzi, a drugi izvor kaze, da ako je punjac koji podrzava i 5V i 9V, onda je bezbedno, jer prepozna u zavisnosti od toga sta je prikljuceno, koji mod da koristi 5V ili 9V.

Bolje slabijim punjačim za svaki slučaj. Ja punim preko konzole dok je u rest modu.

Onaj pro
Guglao sam da je bezbedno puniti sa punjacem koji je 5V, a da 9V moze da ga sprzi, a drugi izvor kaze, da ako je punjac koji podrzava i 5V i 9V, onda je bezbedno, jer prepozna u zavisnosti od toga sta je prikljuceno, koji mod da koristi 5V ili 9V.
Ja ga već dve godine punim punjačem od Redmi Note 7 koji je 5V i nisam primetio nikakvu anomaliju.

Charging station dečače maleni.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Ja nikad u zivotu nisam punio dzojstik direkt u uticnicu. Ne vidim razlog za tako nesto. Svako ima pc ili neku konzolu jer koristi i dzojstik 🤣 A ako ni to nema onda ima usb na TV pa moze i tu ako bas zeli 🤣

ja sam punio 2 godine elite 2 na oneplus 60w punjac i baterija nije se nista ostetila ili smanjila sad punim elite 2 na 100w oneplus punjac i isto ne primecujem da je nesto losije.jednom sam punio i DualSense sve je proslo ok..ja verujem da svi ti uredjaji(bar controleri)uzimaju za sebe energije koliko mogu da prime i nista vise od toga e sad to je moje nestrucno misljenje mozda gresim ali tako mislim

Izgleda da nije do toga da će se oštetiti baterija nego se desi da zbog te jače struje crkne neko govance unutra na ploči.

Ja nikad u zivotu nisam punio dzojstik direkt u uticnicu. Ne vidim razlog za tako nesto. Svako ima pc ili neku konzolu jer koristi i dzojstik 🤣 A ako ni to nema onda ima usb na TV pa moze i tu ako bas zeli 🤣
Pa ja sam ga do sad punio preko PC-a, preko usb-c porta, medjutim, mnogo sporo se puni... iako mi mob na taj nacin napuni za 2 sata, a sada sa punjacem koji sam juce uzeo napuni za 1.5h, pa reko da vidim dal ce puniti brze dualsense taj punjac za mob, jer preko kompa treba preko 3 sata da ga napuni, takodje kad ugasim komp, ne rade mi usb portovi, znam da verovatno to moze da se promeni u BIOS-u, ali mrzi me, tako da je to jos jedna prednost uticnice, mozes da punis kad oces...

Najlakse reci kupi charging station i daj 4000 za nista... Ma bodi bre to u bilo koji usb c, ja nema cim ga nisam punio..od punjaca za mob do najobicnijih kabela sto po kuci nasao XD
2700 koštao kad sam ja pazario :P

Evo da se nadovezem na 2krejzijevo punjenje dzoja, sad mi stigao usb c na usb c sa aliexpresa, 100w pise na njemu... puni tel., prepoznaje Pro Controller, Xbox controller ali Dual Sense jok :( a bas sam i pre svega zbog njega i uzeo ovaj kabel

PS> citam sad po netu, na PC-ju Dual Sense radi samo usb a na usb c.. ovako nece usb c na usb c.. preko konzole verujem da bi hteo ali ovde na kompu zeza

Last edited:
Meni puni dualsense kad ga povežem na komp i preko usb-c na usb-a, kao i usb-c na usb-c.

Elem, sinoć sam ga povezao preko 25w punjača za mob i radi bez problema, napunio mi dualsense od 0 do 100% za 2 sata, a pre je trebalo 4 sata preko usb-c na usb-c komp.

Meni puni dualsense kad ga povežem na komp i preko usb-c na usb-a, kao i usb-c na usb-c.

Elem, sinoć sam ga povezao preko 25w punjača za mob i radi bez problema, napunio mi dualsense od 0 do 100% za 2 sata, a pre je trebalo 4 sata preko usb-c na usb-c komp.
Jbm li ga, 5A je ovaj i nece...

Ps: znam ipak do cega je, tvoj je 1A, moj ne 😂😂😂

Last edited:
Back
Top Bottom