Nije izvor kriv sto sony forsira 8k pricu..kad igre budu sve radile na 120fps 4k max grafika e onda moze da se prica o 8K u 30fps8k peeformance mode na Ps5 Pro..mmm daaa sigurno
Izvor pouzdan kao i ovaj 8k![]()
Aa daaa, ladno sam zaboravio da je na kutiji od petice u cosku pisalo 8KNije izvor kriv sto sony forsira 8k pricu..kad igre budu sve radile na 120fps 4k max grafika e onda moze da se prica o 8K u 30fps
Ako imaš 8K displej u blizini da pogledaš samo izvoli:Ako imas neki video, gde se vidi ocigledna razlika izmedju 4K i 8K, bas bi me zanimalo da pogledam.
Imalo je svrhe gledati i na 1080p ekranu, razliku izmedju 1080p i 4K, jer se videla, to je ono sto ti pricam, kad je ocigledno, vidi se i tako, pusti me ovih sitnih , suptilnih, razlikica...Nema svrhe gledati na 1080p, 1440p, ili 2160p ekranima.
I ako pusti taj video sta ce kao moci iz tog da vidi, da proceni kvalitet 8k izgleda na non 8k displeju?Sta te tu zbunjuje?
Samo pokazujem Krejziju da je moguce normalno pustiti fajl, da mu komp nije slab za reprodukciju 8K ili bilo kakvog video materijala.