Zasto gubi poentu, ti te igre i dalje mozes da igras na PS5, e sad posto imas i jak PC, mozes ih igrati i na PC-u u boljem kvalitetu, vecem FPS-u... razumem da ti je zato manje bitno da imas PS5, ali to je samo zato sto vec imas jak PC, dok vecina vlasnika konzola, koji imaju samo PS5, a nemaju jak PC, njima i dalje itekako ima smisla da imaju PS5 i nista im ne menja... to su ljudi koji ne zele puno da uloze za igranje, lepo kupe konzolu i mirni su... tako da verujem da tebi nema smisla, ali mislim da vecinski vlasnici PS5, nemaju dobar PC za igranje.Kada je Playstation u pitanju, drugačija je situacija. Meni Playstation gubi poentu, ako svoje ekskluzive portuje na PC. Što kaže Gohan, Nintendo ima Pokemon, Zelda i Mario i to je ono što je svojstveno za njih. Playstation ima God of War, Spiderman, The Last of Us, Ratchet & Clank, Stray... a sve te igre su stigle ili će stići na PC. Meni, koji imam konzole svih aktuelnih proizvođača, kao i solidno jak PC, se to ne sviđa. Da nisam kupio PSVR2, onda bi mi PS5 skroz bio suvišan. Sony puca sam sebi u noge ovim potezima.
Kako, koliko znam prvi Diablo je samo PC igra... tako je i za dvojku, tek se trojka pojavila i za konzole, tako da Diablo jeste bio PC excluziva, isto kao i recimo StarCraft, koji se doduse nikad nije pojavio na konzolama...Diablo nikad nije bio ekskluziva. Uvek je bio prisutan i na konzolama, kada je to bilo moguće. Diablo 3 je mnogo bolji na konzolama nego na PC. Tako da ti poređenje nema smisla. Ovde govorimo o ekskuzivama koje su odjednom postale dostupne i na PC.
Kako, koliko znam prvi Diablo je samo PC igra... tako je i za dvojku, tek se trojka pojavila i za konzole, tako da Diablo jeste bio PC excluziva, isto kao i recimo StarCraft, koji se doduse nikad nije pojavio na konzolama...
Zasto su ispali ovce kad i dalje mogu te igre da igraju na konzoli? oni su kupili konzolu zato sto je jeftina i ne zele da uloze dosta para u PC, ne zbog odredjene igre...Playstation konzolu su kupili zbog jedne ili više ekskluziva. Odjednom, te igre postaju dostupne i za PC. Naravno da će se osetiti iznevereno, jer su "ispali ovce"
Bogami ne bih se složio da ovo ništa ne menja.Mislim da oni znaju sta bi i kako proslo, zato i portuju ono sto je sigurno, nema kocke tu.
Ljudi se igraju na konzoli i igrace se i dalje, nista im ovo ne menja. Broj ljudi koji ce odustati od konzole i preci na pc jer izadje poneka igra jednom u 5 godina je kontam na nivou statisticke greske.
Izdaje, doduse ne svojom voljomPo toj logici Nintendo bi mogao lagano da izdaje igre za PC, to su tek dva potpuno odvojena sveta.
Apsolutno zasluženo.boli nintendo uvo, TotK proda za 3 dana 10 miliona kopija, ostali mogu da sanjaju o tom scenariju![]()
Ali što ne bi prodavali 15 miliona kad je tako jednostavno? To je suština priče. Da li ekskluzive imaju neki značaj ili ne.boli nintendo uvo, TotK proda za 3 dana 10 miliona kopija, ostali mogu da sanjaju o tom scenariju![]()
Nisu pogresili nigde tako da verujem da nam stvarno stize i DS,GT7 i Horizon 2Nvidia leak:
Demon's Souls
Deracine
Ghost of Tsushima
Gran Turismo 7
Horizon Forbidden West
God of War
Helldivers 2
Ratchet & Clank
Returnal
Sackboy: A Big Adventure
Uncharted: Legacy of Thieves Edition
Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk