Kao i sa Spiderman igrama, Rift Apart ce na PC portovati Nixxes!
E bas da vidimo kako ce portali raditi na PC-u, jos nije okacen min sys req.
bar ljudi znaju kako se rade portovi
Sad sam proverio, kod od 45 funti je na 13% popusta na CD keys što je valjda taman da se uzme plus na popustu tako da u toj kombinaciji izađe 43eur.Taman sam neki dan razmisljao da li mi treba produzetak uopste, pa zdravko rece da ce biti popusta. Taman dodje na cenu sa cdkeys koliko vidim.
И ја сам конзолашки секташ и не допада ми се што игре иду на РС мада се тиме највише чини на њиховом очувању. Долазе ове крупне игре али ништа нису урадили за старије наслове, на примјер. Puppeteer би сјајно прошао на РС-ју, а тек Dreams... Wipeout Omega Collection би се продао много боље него на Четворци и ушао у плус. Rain, Bound, Concrete Genie, све те 'умјетничке' игре би на РС-ју знатно боље прошле него код ове размажене конзолашке публике, међу којима је ова са Петице најосјетљивија по питању графике и приступачности. Гомила токсичних сероња.Pa chodi je upravu jbg to je prosto tako sve zivo dolazi na pc od ps5 exkluziva i ovo sto nije doslo samo je pitanje vremena kada ce doci...sto meni kao pc gameru odgovara ali sam da ipak sony zadrzi svoje exkluzive za ps5 6...ali nazalost nece to uraditi jer nikakav trud im je potreban da portuju igru na pc a lepu zaradu imaju od svake igre koja dodje na pc
Tako je i za us izgleda. Samo sad ostaje pitanje da li mi treba, Ratchet je jedina igra koju jos nisam odigrao na ps, a sad vidim da dolazi za pc, svakako planiram da se ratosiljam svih osim DeS-a.Sad sam proverio, kod od 45 funti je na 13% popusta na CD keys što je valjda taman da se uzme plus na popustu tako da u toj kombinaciji izađe 43eur.
![]()
PLAYSTATION STORE GIFT CARD - 45 GBP (UK)
Buy Playstation Network (PSN) Card - 45 GBP ✔️ CD Key ✔️ Instant download ✔️ Fantastic price ✔️ Digital Download ✔️www.cdkeys.com
Smeta dokonim ljudima koji se vezuju za te stvari bez nekog realnog razloga. Verovatno bi to psihologija objasnila bolje. Zasto bi tebi smetalo da izadje diablo na konzoli? Vise ljudi ga odigra, dobiju vise kinte, mozda preusmere tu kintu u bolje projekte... Ako je neko fan diabla ovde, ja sam, ali mi mnogo znaci recimo ovaj d2 remake sto ima gamepad kontrole, uradjene su sjajno i mnogo vise prija nego da se kicmim pred monitorom. To je nesto sto je uradjeno samo zato sto je izaslo i za konzole u suprotnom sumnjam da bi se desilo.a sto ljudima koji imaju konzole, smeta sto dolaze najveci hitovi i na PC, sta oni time gube?
Slazem se sa ovim ali (pricam u svoje ime)nekako meni konzola i ta igra sto dolazi za nju gubi car nekako mi nije vise posebna.npr ko nitendo sto ima pokemone,zeldu i mario i zna se to je njihov pecat.Ali skroz si upravuSmeta dokonim ljudima koji se vezuju za te stvari bez nekog realnog razloga. Verovatno bi to psihologija objasnila bolje.
Osecaju se valjda bolje, jedinstveno, sta znama sto ljudima koji imaju konzole, smeta sto dolaze najveci hitovi i na PC, sta oni time gube?
mada dobro kad razmislim i meni je bilo krivo kad PC hitovi poput Diabla i ostalih zavrse na konzolama... mislim da je to bilo zato sto u to vreme su uglavnom sve najbolje igre za PC, dolazile i na konzolu, dok obratno to nije bio slucaj, dugo vremena...
Nego da se vratim na ovaj port, vec izlazi u julu, to znaci dve stvari, ili su ga jako brzo i lako napravili, ili su jako dobro i dugo cuvali tajnu da rade na njemu...
I meni, jer to znači da ne moram dva puta da kupujem igru. Kupim jednom, i imam je i za Xbox i za PC.Ne znam, meni baš drago kada neka igra izlazi sada na Xbox i PC recimo, jer u 99% slučajevima su crossplay makar sa Xbox App verzijom igara
Diablo nikad nije bio ekskluziva. Uvek je bio prisutan i na konzolama, kada je to bilo moguće. Diablo 3 je mnogo bolji na konzolama nego na PC. Tako da ti poređenje nema smisla. Ovde govorimo o ekskuzivama koje su odjednom postale dostupne i na PC.Zasto bi tebi smetalo da izadje diablo na konzoli?