• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Mene zanima koliko unapred najave koju igru sklanjaju sa premiuma. Vidim da je najavljeno nekoliko igara koje od 15 novembra sklanjaju. Nisu valjda debili da najave samo nedelju dana unapred sta sklanjaju ili sam ja samo kasno video vest?

Da li postoji neki pouzdan izvor gde mogu pratiti kad koja igra leti iz kataloga? To me vise zanima nego koje igre dodaju.

A i codi je donekle u pravu. Korisnice premiuma ovog meseca dobijaju samo nekoliko igara za PS3 gde su silne igre za PS1, PS2 i PSP. Nadao sam se da ce ubaciti dosta vise tih retro igara ali ih u stvari dobijamo na kasicicu. Ostacu na premiumu jel ima dosta PS3 igara koje planiram odigrati a gde blizina servera nije presudna. Kao sto su neke Jrpg igre i slicno. Ali da sam razocaran jesam.

ja sam se neckao za to rentiranje igara jedno mesec dana...kasnim malo
kada sam trazio nisam nasao slicnu najavu, mada se nisam mnogo ni trudio, no ostavicu par licnih utisaka

poznate fransize/igre imam utisak da ostaju barem 2+ meseca u opticaju
odlagao sam tone assassina ff-ova residenta...deus ex:/ prilicno dugo dok ih nisu posklanjali

mnostvo nepopularnih/krs igara imam utisak da su tu od prvog dana
neke sam presao i vise nikad pogledao, neke startujem cisto da vidim jel rade, neke igramo i dalje...jos me nisu izdali
od slicnih naslova samo 1 igra mi je pobegla sa liste pre nego sam je pokupio, mada vise ne mogu ni na shopu da je nadjem /shrug

meni je upravo to najprimamljivije u ps extra ponudi...ti nostalgicni i cudni naslovi

ja volim da klikcem online tako da nemam izbora, prestao sam da se gadim cele rent ideje, ponekad ubodu neku popularnu igru za koju dinar ne bi dao
tako da cu ja svojevoljno;) nastaviti da placam ovakav ps extra

cekam ratcheta i horizon na foru...a dotle se lozim kako me cekaju Returnal i DeS

ps premium hmpff jbg
dodatak "free" igara uopste nije impresivan i uglavnom se svede na par ultra popularnih AAA igara (koje vec imamo)
kvalitet/ponudu emulacije i ps3 stream-a necu ni da komentarisem

Last edited:
Cek, jel se Premium u bilo kojoj varijanti isplati uzeti? Istekao mi je PSN pa gledam sta da uzmem. Ja ne vidim ni Extra da bi mi se nesto isplatio a kamoli Premium.
Isplati se extra samo ako nemaš gamepass.

Je l' naleteo neko na PS+ ponudu koja je jeftinija od 37.49 funti koliko je na PS store?
Mislim na essentials naravno.

Ja juče platio 50€ produžetak. Nisam našao jeftinije mada nisam se ni preterano trudio.
Imalo je na us store-u za 45 ali obrni okreni isto izađe.

Iskoristio sam BF popust dok je trajao i uzeo godinu dana PS Extra pretplate. Hoću da kupim i SSD koji bih koristio kao eksterni storage (na PS5) za instalaciju PS4 igara. Naišao sam na ovaj Silicon Power A55 od 1TB koji bi stavio u neki 2.5" USB 3.0 enclosure što imam od ranije. Šta mislite o toj kombinaciji za pomenutu namenu?

A gde vidis da su najavili demo?

Najava demoa je leakovala iz drugih izvora. :P

Do 20. decembra traje promocija gde igraci koji nemaju PS+ [bilo koji tier] mogu da ga dobiju sa 50% popusta.
Da li je iko uspio redeemati ovo? Kada izaberem ovu opciju sve do checkouta cijene su mi nepromjenjene. Vidim i u tom thready ljudi se zale. Nemam PSN vec nekoliko mjeseci.

Za sledecu godinu je Sony najavio ludacki shipment konzola, tipa ~30M PS5 konzola. Ovo ce im pomoci da nastancaju sve te konzole lakse, sve ce biti jedan model, a BD drajv ce biti ili bundled ili opciona kupovina.

Back
Top Bottom