• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Danas šarajuci ps store-om utvrdim da Dying Light 2 koji je na popustu ima free trial. Odem u ps+ premium sekciju/free trial- tamo ga nema (?)

Ja mislim da ce kad tad ND pozeleti da neko sa njihovih ruku preuzme Factions igru ako postane popularna, pa da oni mogu da se vrate na "all hands on deck" development SP igara.

^ Za novembar dodaju kompletan Kingdom Hearts serijal, pet Ratchet igara i jos dosta toga

The Kingdom Hearts series is set to be playable on PlayStation Plus in its entirety.

Sony is adding a load of new games to its subscription service for Premium and Extra subscribers this November.

It also includes The Elder Scrolls 5: Skyrim, from Microsoft-owned studio Bethesda, continuing efforts to make the game playable absolutely everywhere.

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts: Melody of Memory, and Kingdom Hearts 3 are all now available, meaning the entire Kingdom Hearts series can be played through.

Elsewhere, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Tom Clancy's The Division 2, and Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint bring plenty of Tom Clancy action to the service.

Oddworld: Soulstorm - Enhanced Edition, Chorus, What Remains of Edith Finch, and The Gardens Between round out the recent games added this November, as well as two Earth Defense Force games and Onee Chanbara Origin.

---

The following games will be added to PlayStation Plus Premium on 15th November:

Ratchet & Clank (PS3)
Ratchet & Clank: Going Commando (PS3)
Ratchet & Clank: Up Your Arsenal (PS3)
Ratchet & Clank: Deadlocked (PS3)
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (PS3)

That's in addition to these games already on the service:
Ratchet & Clank Future: Quest for Booty (PS3)
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time (PS3)
Ratchet & Clank: All 4 One (PS3)
Ratchet & Clank: Full Frontal Assault (PS3)
Ratchet & Clank: Into the Nexus (PS3)

Inace, sve su ovo vesti od pre par dana, mogao si Chody i sam videti sta sve stize.

Ajd da vidimo koliko ce lajkova ovo da dobije :D :D :D

Mene zanima koliko unapred najave koju igru sklanjaju sa premiuma. Vidim da je najavljeno nekoliko igara koje od 15 novembra sklanjaju. Nisu valjda debili da najave samo nedelju dana unapred sta sklanjaju ili sam ja samo kasno video vest?

Da li postoji neki pouzdan izvor gde mogu pratiti kad koja igra leti iz kataloga? To me vise zanima nego koje igre dodaju.

A i codi je donekle u pravu. Korisnice premiuma ovog meseca dobijaju samo nekoliko igara za PS3 gde su silne igre za PS1, PS2 i PSP. Nadao sam se da ce ubaciti dosta vise tih retro igara ali ih u stvari dobijamo na kasicicu. Ostacu na premiumu jel ima dosta PS3 igara koje planiram odigrati a gde blizina servera nije presudna. Kao sto su neke Jrpg igre i slicno. Ali da sam razocaran jesam.

Mene zanima koliko unapred najave koju igru sklanjaju sa premiuma. Vidim da je najavljeno nekoliko igara koje od 15 novembra sklanjaju. Nisu valjda debili da najave samo nedelju dana unapred sta sklanjaju ili sam ja samo kasno video vest?

Da li postoji neki pouzdan izvor gde mogu pratiti kad koja igra leti iz kataloga? To me vise zanima nego koje igre dodaju.

A i codi je donekle u pravu. Korisnice premiuma ovog meseca dobijaju samo nekoliko igara za PS3 gde su silne igre za PS1, PS2 i PSP. Nadao sam se da ce ubaciti dosta vise tih retro igara ali ih u stvari dobijamo na kasicicu. Ostacu na premiumu jel ima dosta PS3 igara koje planiram odigrati a gde blizina servera nije presudna. Kao sto su neke Jrpg igre i slicno. Ali da sam razocaran jesam.

Cek, jel se Premium u bilo kojoj varijanti isplati uzeti? Istekao mi je PSN pa gledam sta da uzmem. Ja ne vidim ni Extra da bi mi se nesto isplatio a kamoli Premium.

Pa extra se isplati ljudima kao sto sam ja. Imam ogroman backlog i ima bas dosta igara koje planiram da igram a besplatne su na extra predplati.
Sto se premiuma tice to je vec druga prica osim PS3 igara ostali sistemi su veoma slabo zastupljeni. Plus sto udaljenost servera dodatno suzava krug igara koje se mogu igrati. Tako da mirne duse mogu reci da se ne izplati. Ja cu je produziti samo iz razloga koje sam naveo u predhodnom postu. Imam premium do kraja februara. Produzicu jos godinu dana. Do tada cu odigrati PS3 igre koje me interesuju. Posle toga ako se nesto drasticno ne promeni vraticu se na extra.

Meni je ps + extra bas lepo legao dva meseca sto sam bio na bolovanju. Ima finih stvari za odigrati koje nemam na disku. Premium je previse skup za to sto nude , a i imam ps1/ps2 pa mogu da cepam sta hocu , a i ponuda im je mizerna.

Back
Top Bottom