• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Toga nema uopshte u Elden Ring. Ni jedan znak pitanja netjesh videti.
Lova ode u wallet. [emoji2] Ceka se 13.jun i ps Premium. Tu ce biti igara koje me zanimaju.

8fcf074338439b2e9fc62c61580d5da4.jpg

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Nixxes je uvek bio odlican.

Inace, ovo je prvi PlayStation PC port koji nije bio deo Nvidia leak-a i nije bilo Steam metadata leak-ova [Returnal i Sackboy]. Totalno iznenadjenje, a ako su voljni da portuju Spajdija, maltene ne postoji igra koja je sada nemoguca za port.

Bend je odradio rebranding, novi logo i potvrda na cemu rade

"We are currently working on a new IP that includes multiplayer and builds upon the open-world systems of Days Gone, but brings you a whole new world that we are extremely excited to craft for you. We cannot wait to reveal it to you when the time is right."

Dosta dobrih igara su dodali, imam već desetak koje sam utefterio. Metno sam da se skida Valhalla, valjda me neće smoriti :)

Inače, RDR 2 i NBA 2K22 su vremenski ograničene na par meseci. Ne znam ima li ih još.

Nisam nesto pratio desavanja oko ovog novog psn-a. Da li je moguce igrati na primer RDR2 i posle tog datuma ako se igra downloaduje sada ili mora da se zavrsi do tog datuma?

Licenca za pokretanje ima timelimit, mozes videti stanje licence za svaku igru preko options>information na main ekranu konzole.

Isto je i kad igra napusti games pass, moze sve ostati instalirano kod igraca ali startup licenca se skloni.

Juce sam krenuo da koristim PS+ premium. Instalirao sam Ape Escape 2 i vidim da igra ima ozbiljnih problema na ps5 što i sistem poručuje…

ae2.jpg

Tom Henderson javlja da se sprema izlazak poboljsanog kontrolera za PS5! Ima slike ali izvor mu je rekao da ih ne objavljuje. Navodno ce stici u prodaju [ili makar biti najavljen] veoma brzo.

Novi "Pro" kontroler ima opciju da se uz pritisak dugmeta izvade analogni stick-ovi, trigger stop mehanizam za manji hod trigger dugmadi, opcioni grip za lakse drzanje, pozadinska "paddle" dugmad, i znacajnu softversku podrsku u OS-u konzole.

Back
Top Bottom