Pa naravno da ne moze zato sto je BB ozbiljna igra.ali opet BB ne bi mogao da se poredi sa Spiderman-om.
Pa naravno da ne moze zato sto je BB ozbiljna igra.ali opet BB ne bi mogao da se poredi sa Spiderman-om.
Dobro, konacno im je doslo iz dupeta u glavu, bolje ikad nego nikad.“By expanding to PC and mobile, and it must be said… also to live services, we have the opportunity to move from a situation of being present in a very narrow segment of the overall gaming software market, to being present pretty much everywhere.”
Neverovatno mi je da gejming velikan poput tebe ne zheli da igra Elden Ring. Nije bash kao Dark Souls ili Demons Souls (ne znam shta si probao). Imash vetju slobodu, a i mislim da je laksha od pomenutih igara, kao i da je pristupachnija ljudima koji nisu igrali Souls igre.
Kupi the messenger.Gile, umoran sam od igara u kojima idem po open world mapi i cistim znakove pitanja. To me uglavnom dovodi do odustanja na polovini.
Toga nema uopshte u Elden Ring. Ni jedan znak pitanja netjesh videti.idem po open world mapi i cistim znakove pitanja.
Toga nema uopshte u Elden Ring. Ni jedan znak pitanja netjesh videti.
Mislim da je bila igra u par navrata za 3-4$ da se uzme, ali da, nikada nije dolazila uz PS+Meni je neverovatno da Order 1886 još nije bio na plusu, to je baš zicer igra za to bila.