• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 Playstation 3 legacy topic

Ja mislim da nije do TV-a jer ovde izgleda da je slika podesena u PS3 da bude 4:3 aspect ratio.

pokusao sam da izguglam, ali mozda je pametnije ovde pitati. da li neko zna na koji nacin da povezem 3.5mm jack bubice na ps3? ps4 naravno ima elegantno resenje, ali ps3...

Ja sam to još davno riješio tako što sam napravio custom MultiAV > 3.5mm adapter. Ako ti se ne pravi možeš iskoristiti obični kompozitni AV kabl i RCA > 3.5mm adapter od par eura:
1642800780954.jpeg

Када се на PS3 замјени HDD и стави неки који није оригинал, је ли углавном нема проблема у преносу података, у смислу да брзина извођења игре пати, нека трзакања и слично?

Када се на PS3 замјени HDD и стави неки који није оригинал, је ли углавном нема проблема у преносу података, у смислу да брзина извођења игре пати, нека трзакања и слично?
Koliko znam Sony nije prodavao namenske hdd-ove, zvanično si mogao staviti bilo koji sata 2.5" HDD. Mislim da ne možeš danas nabaviti sporiji disk od onog u PS3. Doduše nisam se bavio tom problematikom skoro (ili preko) 10 god.

U svakom slučaju nije situacija kao na Xbox1 gde nisi ni trebao da menjaš hard.

Bilo koji HDD je mogao u PS3 i PS4, samo je pitanje da li fizicki moze da stane [8-9mm max modeli bese].

За конзолу са hfw 4.88 је ли боље јурити Slim или Superslim модел?

slim, i to neke odredjene verzije valjda, na koje mozes pravi CFW da stavis, a ne onaj HEN, koji je valjda samo softverski CFW

edit: citam napamet postove, naravno, ovo ako zelis CFW :LOL:

Back
Top Bottom