• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 Playstation 3 legacy topic

Kako je moguce da se na listi nadju Batman i Portal umesto Killzone-a 2 i MGS 4. Retardirani IGN :ROFLMAO:
Bukvalno to.
Ne pishe Top 10 Exclusive PS3 Games, ali zashto? Ne kapiram poentu. Chuj GTA5, L O L, igra radila u 20FPS - peto mesto!

lista je shit ali gta5 zasluzuje da bude na njoj, bio sam odusevljen igrom, radila je okish a izgledala je fenomenalno za taj hardver.
Mogu da razumem to donekle. Rodjak je utukao 500+ sati u GTA5 na PS3, a ja nisam mogao duzhe od 10 minuta da igram. Seo sam u vozilo, sjurio se niz ulicu i osetjao se kao da mi neko rezhe ochi. Definitivno nije za mene.

SF IV, Little Big Planet, Portal, GTA V, wtf..ako su to najbolje ps3 igre onda ne znam.. cak i onaj Ratchet za ps3 nije ni u top 20 a kamoli da je u top 10.... IGN jos jednom dokazao da su nesposobni za bilo sta

ako mislis da sam okacio jer se slazem sa listom u debeloj si zabludi, okacio sam jer je nov video i zanimljivo je videti kako drugi kotiraju te igre, ovde kacimo i opise losih igra, samim tim i lose liste, u cemu je problem?

Jel moguče hakovato ps3 fat 60gb 4.89?
Uopšte ne mogu da odem na onaj ps3exploit sajt sve sam pokušavao, jedino nisam probao hdd da mu promenim?

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Jel moguče hakovato ps3 fat 60gb 4.89?
Uopšte ne mogu da odem na onaj ps3exploit sajt sve sam pokušavao, jedino nisam probao hdd da mu promenim?

Može, idi na ps3exploit.me sajt preko konzole i onda na alternative hack.

Može, idi na ps3exploit.me sajt preko konzole i onda na alternative hack.
Namestio sam ali ni jedan pkg fajl ne mogu da instaliram, pokušao sam sve vrste formatiranja ali jednostavno pkg fajl ne mogu da 7nstaliram a nemam ni jedan menadžer automatski u njemu...

ocekivao sam clanak, ono 2 recenice,,.japanci nisu znali sta da rade sa tim hardverom celu generaciju
btw sta treba da kaze first party koji je radio za cell 7god i onda dobio ps4...

Secam se ovog lika i njegovih komentara na raznim forumima.

Potpuna je ludost placati stotine dolara za model cija je jedina prednost to sto ima PS2 cip... I ne tako dobar kvalitet slike kada je PS2 u pitanju, ako se dobro secam. I plus je ovaj mod izuzetno tezak...

Back
Top Bottom