Kako je moguce da se na listi nadju Batman i Portal umesto Killzone-a 2 i MGS 4. Retardirani IGN

Bukvalno to.Kako je moguce da se na listi nadju Batman i Portal umesto Killzone-a 2 i MGS 4. Retardirani IGN![]()
Mogu da razumem to donekle. Rodjak je utukao 500+ sati u GTA5 na PS3, a ja nisam mogao duzhe od 10 minuta da igram. Seo sam u vozilo, sjurio se niz ulicu i osetjao se kao da mi neko rezhe ochi. Definitivno nije za mene.lista je shit ali gta5 zasluzuje da bude na njoj, bio sam odusevljen igrom, radila je okish a izgledala je fenomenalno za taj hardver.
Jel moguče hakovato ps3 fat 60gb 4.89?
Uopšte ne mogu da odem na onaj ps3exploit sajt sve sam pokušavao, jedino nisam probao hdd da mu promenim?
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Uopste ne mogu da odem na sajt preko ps3,probao sam i da menjam ip i dnss nikakav rezultat,znaci nema sanseMože, idi na ps3exploit.me sajt preko konzole i onda na alternative hack.
Namestio sam ali ni jedan pkg fajl ne mogu da instaliram, pokušao sam sve vrste formatiranja ali jednostavno pkg fajl ne mogu da 7nstaliram a nemam ni jedan menadžer automatski u njemu...Može, idi na ps3exploit.me sajt preko konzole i onda na alternative hack.